Yardım Mİ Message

UNiVeRSeLoRD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Mİ3
Konular
1
Selamun Aleyküm reyizler.

Forumda pek aktif olmayan okuyan kesimdenim rozet işlemesi olmadığından anlarsınız zaten :)

Kafama bi konu takıldı biraz araştırdım da doyurucu bi cevap bulamadım. Müsadenizle direk konuya dalayım

Şimdi bende yaklaşık 1buçuk yıldır Mi3 var arkadaşımda da Ekim'den beri RedMi Note 2 var.
Ve sosyal medya kullanmadığım gibi Whatsapp, BİP cart curt gibi olaylara da bu ara pek sıcak bakan biri değilim. (Kaldır o zaman o telefonu 3310 al diyecek kişileri duyar gibiyim sağolun o aklı ben almayayım ;) )

Neyse bi kaç ay önce ikimizinde interneti açıkken MİUİ'ın kendi mesaj programından (Mİ TALK değil SMS bknz. oto 1) mesaj gönderme butonu mavi renk oluyordu ve operatörden bağımsız ses resim falan gönderebiliyorduk. Ama bu aralar o muhabbet ortada kalmadı Resim yada ses yollayında MMS moduna girmeye başladı. Mesaj yollama butonu normal rengine döndü yani o özellik ortadan kayboldu (bknz. foto2) Siz böyle bi olayla karşılaştınız mı? Bu durum neyden kaynaklı aydınlanabilirsek güzel olur teşekkürler .

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
foto 1

foto 2

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bahsettiğiniz mavi renkli buton her iki tarafta da mi mesaj aktif edildiğinde çıkıyor. Mesajlaşma uygulamasının ayarlarından bir kontrol edin ikinizden biri yanlışlıkla kapatmış olmalı...

Oyla:

UNiVeRSeLoRD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Mİ3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara Mi Mesaj uygulamasına girdim (resimlerde) ama bişey bulamadım nereden yapılacak ki o ayar hocam.?
Bu ayarlarıda kurcalamamıştım ben bildirim falan haricinde. Arkadaş zaten hiç bişey bilmiyor sadece kullanıyor o kadar.

1 ***
2 ***
3

Oyla:

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Mi mesajda WhatsAppdaki gibi grup olusturuluyor mu?

Xiaomi Mi4 cihazımdan gönderildi

Oyla:

UNiVeRSeLoRD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Mİ3
Konular
1
Ben ilk kurulumda böyle bi işlem yapmadım valla telefona İMEİ falan attırdım zaten. (belki o zaman yapılmıştır ben hiç dokunmadım)
Hepsini geçtim (o dediğiniz olayın yapılmadığını varsayalım) ben bu ayarlara hiç ellemediğim halde 2-3 ay önce bu bahsettiğim uygulamadan faydalanıyordum. Şimdi ne olmuş da çevrimdışı gözükmüş olabilir.? Ki bu telefonu dediğim gibi 1buçuk yıldır kullanıyorum böyle bi durumda var ortada. Çevrimiçi yapmak için ne yapmam gerekir mesela?

Oyla:

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
UNiVeRSeLoRD
Mesajlar uygulamasına girip soldaki tuşa basılı tut. (ayarlar acilsin)
Ayarlardan mi mesajı aktif edebilirsin.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

UNiVeRSeLoRD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Mİ3
Konular
1
bahsettiğiniz yerin fotosu zaten üst bölümde var aktif gözüküyor ama çevrimdışı ... macrinus

Oyla:

Temhaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redme Note5
Konular
4
Bu sorun yaklasık 1 aydır bendenyasıyırum mi mesaj aktif olmasına ragmen resim ve ses li mesaj yollayamıyırum

Oyla:
Üst Alt