Rom Mi Max3 için CrDroid 8.8 Android 12L

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Ben ''SdMaid Pro'' kullanıyorum, bahsettiğiniz konularda çok yararlı oluyor. Uygulamaların gereksiz pil tüketen arkaplan çalışmalarını kısıtlayabiliyorum, istemediğim bir uygulamayı durduruyor, dondurabiliyorum,, uygulamaları geride atık bırakmadan kaldırabiliyorum, sistem temizliği yapabiliyorum ve diğer başka bir çok şeyi yapabiliyorum. Aldığım bu tedbirler sayesinde sistem daha da hızlı ve kararlı çalışıyor. CrDroid 8.4 yıllardır kullandığım Aosp romlar içinde en hızlı, en kararlı, en sağlam sürüm oldu.

Hocam Siz gerekenleri yapmışsınız, zaten rom geliştiricisi kullanıcı dostu uykucu Sigma kernel kullanmış ben buna ilave olarak ekliyorum batarya derdim kalmıyor...

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Benim yaptığım aramayı recording de buldum, gelen aramayı bulamadım, yoksa geleni kayıt etmiyor olabilir mi acaba

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Gelen telefonu kayıt ediyor. Ben denemesini yaptım. Eşim beni arıyor, kaydediyorum, daha sonrada dinliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Siz gerekenleri yapmışsınız, zaten rom geliştiricisi kullanıcı dostu uykucu Sigma kernel kullanmış ben buna ilave olarak ekliyorum batarya derdim kalmıyor...
Battery Guru' nun özelliği nedir?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Gelen telefonu kayıt ediyor. Ben denemesini yaptım. Eşim beni arıyor, kaydediyorum, daha sonrada dinliyorum.

Tamamdır hocam kayıt işlemi gelen ve giden olarak, teşekkürler

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205

Genelde 'yu batarya kalibrasyonu için kullanıyorum rom değişiminde çok faydalı oluyor...
Özelliklerini copy paste yapıp paylaştım takıldığınız farklı bir yer olursa yardıma hazırım.

🔋 Battery Guru pil kullanım bilgilerini görüntüler, pil kapasitesini (mAh) ölçer, tahminleri gösterir ve pil ömrünü uzatmak ve ömrünü uzatmak için faydalı ipuçlarıyla şarj etme alışkanlıklarınızı değiştirmenize yardımcı olur .
Akü voltajını, elektrik akımını, sıcaklığı ve çok daha fazlasını izleyin

🏆 Pili en iyi durumda tutmak ve ona sağlıklı bir ömür kazandırmak için tasarlandı
⭐ Pil sağlığına özen gösterme ve performansını optimize etme
❤ Pilinizin sağlığını gösterme

Pillerin sınırlı bir ömrü vardır, cihazınızı her şarj ettiğinizde pili yıpranır ve toplam (tasarım) kapasitesini düşürür.
Artık aşınmayı azaltabilir, cihazınız şarj cihazına takılıyken daha az zaman harcayabilir ve düşük pil seviyesiyle ilgili sürekli endişe duymadan mobil hayatınızdan daha fazlasını elde edebilirsiniz.
Cihazınız için en hızlı şarj cihazını ve USB kablosunu bulmak için Battery Guru'yu kullanın. Öğrenmek için şarj akımını (mA cinsinden) ölçün!
Uygulama, şarj olurken elde edilen maksimum akımı size gösterecektir.

Öne Çıkanlar
- Gerçek pil kapasitesini ölçün (mAh cinsinden), çift pil yapılandırması desteklenir.
- Pil ömrünü uzatmak için şarj ve sıcaklık alarmı bildirimini kullanın.
- Ayrıntılı uygulama kullanımı
- Fişin son çekilmesinden bu yana uyandırma kilitlerine ilişkin içgörü
- Kalan şarj süresi - pilinizin şarj edilmesinin ne kadar sürdüğünü öğrenin.
- Kalan kullanım süresi - pilinizin ne zaman biteceğini bilin.
- Ekran Açık/Kapalı tahminleri.
- Derin uyku ve uyanıklık zamanının yüzdesini kontrol edin
- Gerçek zamanlı pil istatistikleri için ayrıntılı devam eden bildirim
- Doz düzenleyici
- Gelişmiş sistem pil tasarrufu
- Ve daha fazlası

İhtiyacınıza göre durum çubuğu göstergesini seçin:
- Akım mA
- Hava sıcaklığı
- Pil seviyesi
- Ve bunların kombinasyonu

📊Şarj/Boşaltma
- Şarj/deşarj yüzdesi ve tam şarj/deşarj için tahmini süre dahil olmak üzere pil istatistiklerine ayrılmış bölümler.
Pille ilgili bilgileri görüntüleyin: voltaj, sıcaklık, kapasite ve pil sağlık durumu, pil şarj/deşarj geçmişi...
Bu bölüm ayrıca Uygulama istatistikleri, uyanma kilitleri ve cihazın derin uyku/uyanıklık süresi hakkında bilgi sağlar.

- Şarj kayıtları da şarj bölümünün bir parçasıdır, bu size cihazın piline ne kadar dikkat ettiğinizi, şarjınızın sağlıklı olup olmadığını söyleyecektir. Şarj kayıtları ayrıca son 3 aya ait şarj geçmişinizi gösterecek gelişmiş bilgilere sahiptir.

Boşaltma bölümü, gelişmiş istatistikler de dahil olmak üzere boşaltma geçmişi sağladı, böylece boşaltma hakkında tam olarak bilgi edinebilirsiniz

🛡️Koruma
- Koruma bölümünde pil sıcaklığı, şarj limitleri ve anormal pil kullanımı için hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz. Eşiklerden herhangi birine ulaşıldığında, pil gurusu size bildirimde bulunacaktır.

💊Sağlık
- İstediğiniz zaman tahmini pil sağlığını alın. Sağlık bölümü ayrıca pilden tasarruf etmek ve ömrünü uzatmak için faydalı ipuçları içerir.

💤Dozla
- Cihazınızda ince ayar Doze ile daha fazla pil tasarrufu yapın. Cihazınızın daha hızlı boşta kalmasını sağlayın, bu da ekran kapalıyken daha az güç tüketimi anlamına gelir.
Varsayılan uyku davranışını mümkün olduğunca agresif hale getirmek ve güç tüketimini azaltmak için agresif dozlamayı etkinleştiren doz optimizasyonu, pil ömrünüzü en üst düzeye çıkarmak için mükemmel şekilde optimize edilmiş parametreleri ayarlayacaktır. İyi yapılandırılmış doz, cihazınızı bir bebek gibi uyutur, bu kesinlikle en iyi ve en mükemmel pil tasarrufudur.

🧪Kaydet
- Bu bölüm size Android sistem pil tasarrufu üzerinde daha fazla güç sağlar, genişletilmiş sürümünü kullanın ve etkinken karanlık bir tema, titreşimler, animasyonlar, veri tasarrufu isteyip istemediğinizi ayarlayın.
Bölüm ayrıca çeşitli pil tasarrufu profilleri sunar.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6

Sistemde zaten '' device health service '' var, battery guru ' ya gerek var mı, bilmem ki..? Guru' ya her türlü izni vererek güvenlik riski oluşmaz mı?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Genelde 'yu batarya kalibrasyonu için kullanıyorum rom değişiminde çok faydalı oluyor...
Özelliklerini copy paste yapıp paylaştım takıldığınız farklı bir yer olursa yardıma hazırım.

Battery Guru pil kullanım bilgilerini görüntüler, pil kapasitesini (mAh) ölçer, tahminleri gösterir ve pil ömrünü uzatmak ve ömrünü uzatmak için faydalı ipuçlarıyla şarj etme alışkanlıklarınızı değiştirmenize yardımcı olur .
Akü voltajını, elektrik akımını, sıcaklığı ve çok daha fazlasını izleyin

Pili en iyi durumda tutmak ve ona sağlıklı bir ömür kazandırmak için tasarlandı
Pil sağlığına özen gösterme ve performansını optimize etme
Pilinizin sağlığını gösterme

Pillerin sınırlı bir ömrü vardır, cihazınızı her şarj ettiğinizde pili yıpranır ve toplam (tasarım) kapasitesini düşürür.
Artık aşınmayı azaltabilir, cihazınız şarj cihazına takılıyken daha az zaman harcayabilir ve düşük pil seviyesiyle ilgili sürekli endişe duymadan mobil hayatınızdan daha fazlasını elde edebilirsiniz.
Cihazınız için en hızlı şarj cihazını ve USB kablosunu bulmak için Battery Guru'yu kullanın. Öğrenmek için şarj akımını (mA cinsinden) ölçün!
Uygulama, şarj olurken elde edilen maksimum akımı size gösterecektir.

Öne Çıkanlar
- Gerçek pil kapasitesini ölçün (mAh cinsinden), çift pil yapılandırması desteklenir.
- Pil ömrünü uzatmak için şarj ve sıcaklık alarmı bildirimini kullanın.
- Ayrıntılı uygulama kullanımı
- Fişin son çekilmesinden bu yana uyandırma kilitlerine ilişkin içgörü
- Kalan şarj süresi - pilinizin şarj edilmesinin ne kadar sürdüğünü öğrenin.
- Kalan kullanım süresi - pilinizin ne zaman biteceğini bilin.
- Ekran Açık/Kapalı tahminleri.
- Derin uyku ve uyanıklık zamanının yüzdesini kontrol edin
- Gerçek zamanlı pil istatistikleri için ayrıntılı devam eden bildirim
- Doz düzenleyici
- Gelişmiş sistem pil tasarrufu
- Ve daha fazlası

İhtiyacınıza göre durum çubuğu göstergesini seçin:
- Akım mA
- Hava sıcaklığı
- Pil seviyesi
- Ve bunların kombinasyonu

Şarj/Boşaltma
- Şarj/deşarj yüzdesi ve tam şarj/deşarj için tahmini süre dahil olmak üzere pil istatistiklerine ayrılmış bölümler.
Pille ilgili bilgileri görüntüleyin: voltaj, sıcaklık, kapasite ve pil sağlık durumu, pil şarj/deşarj geçmişi...
Bu bölüm ayrıca Uygulama istatistikleri, uyanma kilitleri ve cihazın derin uyku/uyanıklık süresi hakkında bilgi sağlar.

- Şarj kayıtları da şarj bölümünün bir parçasıdır, bu size cihazın piline ne kadar dikkat ettiğinizi, şarjınızın sağlıklı olup olmadığını söyleyecektir. Şarj kayıtları ayrıca son 3 aya ait şarj geçmişinizi gösterecek gelişmiş bilgilere sahiptir.

Boşaltma bölümü, gelişmiş istatistikler de dahil olmak üzere boşaltma geçmişi sağladı, böylece boşaltma hakkında tam olarak bilgi edinebilirsiniz

Koruma
- Koruma bölümünde pil sıcaklığı, şarj limitleri ve anormal pil kullanımı için hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz. Eşiklerden herhangi birine ulaşıldığında, pil gurusu size bildirimde bulunacaktır.

Sağlık
- İstediğiniz zaman tahmini pil sağlığını alın. Sağlık bölümü ayrıca pilden tasarruf etmek ve ömrünü uzatmak için faydalı ipuçları içerir.

Dozla
- Cihazınızda ince ayar Doze ile daha fazla pil tasarrufu yapın. Cihazınızın daha hızlı boşta kalmasını sağlayın, bu da ekran kapalıyken daha az güç tüketimi anlamına gelir.
Varsayılan uyku davranışını mümkün olduğunca agresif hale getirmek ve güç tüketimini azaltmak için agresif dozlamayı etkinleştiren doz optimizasyonu, pil ömrünüzü en üst düzeye çıkarmak için mükemmel şekilde optimize edilmiş parametreleri ayarlayacaktır. İyi yapılandırılmış doz, cihazınızı bir bebek gibi uyutur, bu kesinlikle en iyi ve en mükemmel pil tasarrufudur.

Kaydet
- Bu bölüm size Android sistem pil tasarrufu üzerinde daha fazla güç sağlar, genişletilmiş sürümünü kullanın ve etkinken karanlık bir tema, titreşimler, animasyonlar, veri tasarrufu isteyip istemediğinizi ayarlayın.
Bölüm ayrıca çeşitli pil tasarrufu profilleri sunar.
Sayın Murad Ali hocam, lütfen biz 2 gencin kafasını fazla karıştırmayın, rica ediyorum, Crdroid romumuzun keyfini çıkaralım, daha bir sürü ayar var yapılacak

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Guru' ya her türlü yetki ve izin vermek güvenlik riski oluşturur diye düşünüyorum...
Ben uzun zamandır kullanıyorum hocam virüs uygulamalarına çok yönlü tarattım, yazılımında da güvenlik açığı da bulamadım, Google Play Store'un da güvenlik incelemelerini de takip ettim ondan sonra kullanmaya karar verdim.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Guru' ya her türlü yetki ve izin vermek güvenlik riski oluşturur diye düşünüyorum...
Sevgili hocam, Sayın Murad Ali hocam çok tehlikelidir, aman dikkat edin, size Google bile yükletir yakında, demedi demeyin sonra, benden söylemesi:$

Üst Alt