Ne yazikki hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarları sizin yardımınızla yapabilirsek veye ek modül falan hem daha gerçekçi hem daha hızlıTamam hocam şimdi indiriyorum yannış sürümü indirmişim
Hocam ayarlara baktım lakin denememe rağmen resimlerde aşırı derece kumlanma var. Geliştiricinin 4pda'daki konularına baktım bu versiyonun modlanmış hali varmış ama bildiğiniz gibi o site rusça olduğu için üye olamadım çok karışık bir site. Bir diğer sebeb ise Arthur adlı geliştiricinin bu versiyonu redmi note 4x için geliştirmiş olması belki ondan dolayı bu sürümde kumlanma ile karşılaşmış olabilirim işlemci aynı olsada bir yerde uyumsuzluk söz konusu olabilir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarları sizin yardımınızla yapabilirsek veye ek modül falan hem daha gerçekçi hem daha hızlı
Hocam hdr ayarını değiştirdim kumlanma gitti ben de uğraşayım sizde bakın yineHocam ayarlara baktım lakin denememe rağmen resimlerde aşırı derece kumlanma var. Geliştiricinin 4pda'daki konularına baktım bu versiyonun modlanmış hali varmış ama bildiğiniz gibi o site rusça olduğu için üye olamadım çok karışık bir site. Bir diğer sebeb ise Arthur adlı geliştiricinin bu versiyonu redmi note 4x için geliştirmiş olması belki ondan dolayı bu sürümde kumlanma ile karşılaşmış olabilirim işlemci aynı olsada bir yerde uyumsuzluk söz konusu olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten sondaki R4X in açılımı redmi 4x oluyo
Hocam Max 2 için miui da ne zaman Oreo yada pie verilir ozaman daha üst sürümleri kullanabilirsiniz.Şu an kullandığınız en son sürüm zaten miui için.İlla denemek kullanmak istiyorum derseniz pie rom yükleyin en son sürümler mevcut onda.Bu konudaki ile aynı hocam o gcam
Ne yazıkki şuan için bir güncelleme mevcut değil. Android in her yeni sürümü cıktıkça eski sürümler unutuluyor. Hali hazırda android 10 için çalışıyor geliştiriciler kaldı ki android 8 ve 9 'da yavaş yavaş miladını dolduruyor gibi görünür. Böyle bir ortamda android 7.0 - 7.1 sürümleri için geliştiricilerin herhangi bir güncelleme vericeklerini zannetmiyorum. Yannız halen bu sürüm gerçekten güzel işler cıkartıyor.Sayın hocam mi max 2 için Google kamerada hiç bir değişiklik yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni bir apk yeni bir sürüm