Rehber Mi Max2 de Arayan Kişinin Sesli Anons Edilmesi...

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Konu bu şekilde çözülüyor.Altlardaki mesajımdan alıntıladım

Dropbox dan indiremeyenler için Yandex Disk e de yükledim.Buradan alabilirsiniz.

Dosyaları rar dan çıkartmanız ve Nuance dosyasını cihazın dahili hafızasına o şekilde kopyalamanız gerekiyor.
Selamlar.
teşekkür ederim

Kinqturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mı A1
Konular
0
Bu konuyla ilgilenen arkadaşlar için gerekli dosyalar ve açıklama buradadır.

Dropbox dan indiremeyenler için Yandex Disk e de yükledim.Buradan alabilirsiniz.

2-

Dosyaları rar dan çıkartmanız ve Nuance dosyasını cihazın dahili hafızasına o şekilde kopyalamanız gerekiyor.Selamlar.

Konuyla alakalı hazırlamaya çalıştığım yardımcı rehber video linki de aşağıdadır.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

İyi günlerde kullanmanız dileğimle.Selamlar
Usta eline emeğine sağlık Xiaomi mi A1 de denedim çalışıyor mi Bluetooth kulaklık kullanıyorum Air dots gelen SMS i kulaklık okuyor ama kulaklık bağlıyken arama arayanı söylemiyor telefon da söylemiyor Bluetooth u kapatınca arayanı telefon söylüyor bunu nasıl cozerim

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Eksik de olsa işinize yaradığına sevindim.Ben hep kullanmatayım halen daha.Ama kulaklıkla hiç denemedim.Ayarlardan bluetooth ile alakalı ayarları biraz karıştırmakta bir çare vardır belki, kulaklık vs kullanmadığım için tam olarak sebebini bilemiyorum.Spoken Caller Name programının ayarlarında varmı buluetooth la ilgili bir ayar bilemiyorum.İnşallah çözersin.Yani tam olarak bir fikrim veya herhangibir tecrübem yok bu hususta maalesef.

Üst Alt