Yardım Mi max uygulamalar açılıp kapanıyor

yssural

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi max
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar, 2 gündür benim mi max 64gb telefonda n11, yahoo mail, bonus flash, xiominin kendi mail uygulaması, notlar, google, gmail gibi bazı uygulamalar açılıp hemen kapanıyor. Ekranda uygulama durduruldu hata raporu gönder tarzında bir sekme açılıyor. Fotosunu koyuyorum. Özellikle e postaları kullanamadığım için çok zordayım. Ne yapmalıyım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-03-02-10-42-37-359_com.dmall.mfandroid.png
    Screenshot_2018-03-02-10-42-37-359_com.dmall.mfandroid.png
    64,1 KB · Görüntüleme: 5

yssural

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi max
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gün öncesi telefona hangi işlemi yaptınız hocam?
Herhangibir özel işlem yapmadım, bir iki şarkı ve pdf dosyası açtım. ürün orjinal global romda aldığımdan beri sadece kendi verdiği güncellemeleri yaptım.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam bahsettiğiniz bu hata yeni rom yükledikten sonra oluşan bir durum. Size tavsiyem yedeğinizi aldıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüş yapın.

Oyla:

yssural

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi max
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bahsettiğiniz bu hata yeni rom yükledikten sonra oluşan bir durum. Size tavsiyem yedeğinizi aldıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüş yapın.
Sizi yorduğum için kusura bakmayın, ama ben bu konularda çok beceriksizim. Yedeği nasıl alacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Sizi yorduğum için kusura bakmayın, ama ben bu konularda çok beceriksizim. Yedeği nasıl alacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam sizi yormayam tek yöntem Mi hesabı kullanıyorsanız Mi Cloud üzerinden yedekleme yapabilirsiniz. Ya da klasör şeklinde Pc ye atarsınız, Dcım, WhatsApp gibi.
İkinci yöntem Ayarlar, ek ayarlar yedekleme ve sıfırlama bölümünden yapabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt