Yardım Mi max sim kart yok sorunu.

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Arkadaşlar mi max telefonumda 6.12.22 haftalık rom var.Twrp yüklü cihazda.Twrpden rom geri yükleme yaptığımda hem resmi hem de xiaomi eu romlar olsun şöyle bir sorun var.Her şey normal.Cihazı yeniden başlatınca simkart yok diyor.İmeiler duruyor.Twrpden sıfırdan rom kurdum yine aynı hata.Önce sorun yok,sonra simkart yok sorunu.Yardım bekliyorum,teşekkürler.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Fastboot tan temiz kurulum yapın. Devam ederse imei tamiri yapılırken hata olmuş olabilir deriz.

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot tan temiz kurulum yapın. Devam ederse imei tamiri yapılırken hata olmuş olabilir deriz.
Teşekkürler.Bir kaç gün sonra eve dönünce deneyeceğim.Tatildeyim Wi-Fi ve pc yok.Sorun devam ederse sizinle iletişime geçerim inşaallah.

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Bir de şöyle bir durum var.Mıui hariç romlar da en ufak sorun yok.Yeniden başlatınca sim kart yok sorunu olmuyor.

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Fastboottan son stabil resmi romu yükledim.Yeniden başlatınca simkart yok sorunu yine var.

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Şöyle bir şey tespit ettim.Android 7 beta romu mı max için yayınlanan kurduktan sonra android 6 romlara dönünce bu sorun oluştu.Şu an android 7.1.12 beta romdayım sorun yok.Diğer android 7 tabanlı romlarda da sorun yok.Hangi android 6 tabanlı roma geçsem telefonu restart yapınca sımkart yok sorunu oluyor.İmei silinmedi ama anlamadım gitti.:D

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Şöyle bir şey tespit ettim.Android 7 beta romu mı max için yayınlanan kurduktan sonra android 6 romlara dönünce bu sorun oluştu.Şu an android 7.1.12 beta romdayım sorun yok.Diğer android 7 tabanlı romlarda da sorun yok.Hangi android 6 tabanlı roma geçsem telefonu restart yapınca sımkart yok sorunu oluyor.İmei silinmedi ama anlamadım gitti.:D
Edl denediniz mi?

Oyla:
Üst Alt