Yardım mi max ım kendiliğinden kapanıp açılıyor

fatosthc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatoş
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
1
merhaba cihazı alalı 10 gün oldu cihazım aldığımdan beri 4 kere yanılmıyorsam kendiliğinden kapanıp açıldı belli aralıklarla oldu bu olay.masada dururken bi yere temas etmeden.ne yapabilirim garantiye mi yollamalıyım başka çözümü varmı

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Yüklediğin uygulamalardan olabilir mi acaba. Bir kere fabrika ayarlarına döndür öyle bi dene derim.

Oyla:

fatosthc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatoş
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüklediğim programlar genelde herkesin kullandığı ve telefonum da kullanmak istediğim programlar bunları da yüklemeyeceksem akıllı telefona ne gerek var ? sıkıntı bu olmamalı bence.

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
yüklediğim programlar genelde herkesin kullandığı ve telefonum da kullanmak istediğim programlar bunları da yüklemeyeceksem akıllı telefona ne gerek var ? sıkıntı bu olmamalı bence.
Uygulamalar bazen sistemde sıkıntı çıkarabiliyor. Hic yuklememelisin demiyorum. Belki bu sefer sorun yaratmistir bir dahaki ne yaratmaz diyorum. Benim çok başıma geldi ondan soyledim. Fabrika ayarkarina döndürmek sonra tekrar uygulamalarını yüklemek çözüme ulaştırabilir diye düşündüm ama yine de sen bilirsin.

Oyla:

fatosthc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatoş
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
1
Uygulamalar bazen sistemde sıkıntı çıkarabiliyor. Hic yuklememelisin demiyorum. Belki bu sefer sorun yaratmistir bir dahaki ne yaratmaz diyorum. Benim çok başıma geldi ondan soyledim. Fabrika ayarkarina döndürmek sonra tekrar uygulamalarını yüklemek çözüme ulaştırabilir diye düşündüm ama yine de sen bilirsin.

Öneri için teşekkür ederim deneyecem

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Xposed yuklediyseniz xposed unisteller ile kaldirmalisiniz

NX512J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fatosthc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatoş
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
1
Xposed yuklediyseniz xposed unisteller ile kaldirmalisiniz

NX512J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok yüklemedim ne olduğunu dahi bilmiyorum :( ayrıca kilit işaret i tutukluk yapıyor çiziyorum .iziyorum olmuyor değişik atraksiyonlar yapıyor anlamadım gitti servise yollamamı söyledi satıcı

Oyla:

Sokrat131

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Merhaba mi max 2 kullanıyoeum, çok memnunum ancak bi süredir sabah kalktığımda pin kodu soruyordu. Yani gece kapanıp açıldığını farkettim wifi açık oluyor kapalıyken denemedim. Çözüm olarak pin kodunu kaldırdım, gece 1 de bildirim geliyor telefon 20 snye sonra kapanacak diye büyük ihtimal benim sonradan kurcalarken yaptığım bie yedekleme senkronizasyon falan bişiyden oluyor ama bulamadım. Yardımcı olabilecek olan varmı ?? Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Merhaba mi max 2 kullanıyoeum, çok memnunum ancak bi süredir sabah kalktığımda pin kodu soruyordu. Yani gece kapanıp açıldığını farkettim wifi açık oluyor kapalıyken denemedim. Çözüm olarak pin kodunu kaldırdım, gece 1 de bildirim geliyor telefon 20 snye sonra kapanacak diye büyük ihtimal benim sonradan kurcalarken yaptığım bie yedekleme senkronizasyon falan bişiyden oluyor ama bulamadım. Yardımcı olabilecek olan varmı ?? Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum

Güvenlik uygulaması içerisindeki pil kullanımı alanının ayarlarından programlı açma/kapama bölümünü aktif etmişsinizdir büyük ihtimalle.

Oyla:
Üst Alt