Yardım mi max cihazım orjinalmi?karsilastigim sorunlar..

Noneedtoknow

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RAGIP
Cihazım
mi max
Konular
1
merhaba arkadaşlar daha önce mi max cihazım vardı delta servis garantili gümüş renk aileme verdim onu dün kendime yeni mi max aldım altın rengindenv evo bilişim garantili telefonun jelatini falan üzerindeydi yalnız arkasında imei numarasından başka hiçbir etiket yoktu acıp biraz inceledim cihazı karşılaştığım sorun şunlar

1)cihazı açtıktan 5 dakika sonra ve sarja takıldıgında ısısı 34c gösterdiği halde arka kapakta aşırı ısınma(eski cihazımda yoktu)
2)cihazın kurulumunu yeni yaptıgım halde kapatıp tekrar açtıktan sonra cihaz boot ekranında takılı kalıyor 10 15 saniye,sarja taktıgımdada sarj ediliyor ekran görüntüsü aynı şekilde 10 15 saniye gecikmeli geliyor ekrana(eski cihazımda yoktu bu sorun)
en son miui8 global sürümüyle geldi cihaz bu sorunlar yazılımdan dolayımı kaynaklanıyor yoksa donanımsal bi sorunmu var çözemedim garantiye göndermelimiyim sizce?

Ekli dosyalar

• My Snapshot_3.jpg
    My Snapshot_3.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 36
  • My Snapshot_2.jpg
    My Snapshot_2.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 33

hayavoto

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hayavoto
Konular
0
iyi günler bugün birtane mi max alacam hepsiburadadan acaba gelen rom global mi yoksa fake birde bunlar otomatik güncelleme alıyor mu bilgi verirseniz çok sevinirim

Oyla:

hayavoto

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hayavoto
Konular
0
iyi günler bugün birtane mi max alacam hepsiburadadan acaba gelen rom global mi yoksa fake birde bunlar otomatik güncelleme alıyor mu bilgi verirseniz çok sevinirim

Oyla:
Üst Alt