Mı max romlar kendi sitesinde var.Global stabil rom 6.0 global developer 7.0 cihaz seçerek uygun romu güncelleme paketi veya fastboottan yükleyebilirsiniz.Bende global developer yüklü.Arkadaşlar mi max 64 g telefonuma aldığım günden beri hiç günceleme gelmedi çok merak ediyorum acaba sizlerde bu resimde görüldüğü gibimi ?????????? sağımda solumda başka mi olan telefonlu arkadaşlarıma ufak ufakta olsa geliyor ama bu mi max ne gelen var nede giden sizde aynımı ? teşekkürler...
Global developer dan memnunmusunuz acaba, developer olduğu için hataları olabilir diye ben yüklemedimde.Mı max romlar kendi sitesinde var.Global stabil rom 6.0 global developer 7.0 cihaz seçerek uygun romu güncelleme paketi veya fastboottan yükleyebilirsiniz.Bende global developer yüklü.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntı yok,memnunum.Global developer dan memnunmusunuz acaba, developer olduğu için hataları olabilir diye ben yüklemedimde.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgim yok ancak sanmam.Sıfırdan kurarız.eskiyapar arkadaşım,
Global developer 7 sürümünü elle kurarsak, android 7 çıkınca cihaz, OTA'dan upgrade edecek mi ?
Bana güncelleme otomatik gelmemişti indirip kurdum, bir sonraki sürüm otomatik geldi ama aynısı olurmu bilemem.eskiyapar arkadaşım,
Global developer 7 sürümünü elle kurarsak, android 7 çıkınca cihaz, OTA'dan upgrade edecek mi ?