Mi max alayım mı?

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Mi Max zaten varsa, max 2 almaya gerek yok bence... Kamera örnekleri şöyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görüntüler için teşekkür ederim ama zaten gündüz çekimlerinde sıkıntı yok biliyorum güzel çektiğini, sıkıntı düşük ışık ve akşam çekimlerinde, not: mi max eşimin, bende belki mi max 2 'yi kendim için düşünebilirim boyutundan dolayı. Gerçi mi5s Plus şu an mi max 2 den bir kaç tık önde gözümde, onun boyutu da 5.7 ve diğer tüm özellikleri bayağı üstün mi max 2' ye göre, değerlendiricem artık, bakalım.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Görüntüler için teşekkür ederim ama zaten gündüz çekimlerinde sıkıntı yok biliyorum güzel çektiğini, sıkıntı düşük ışık ve akşam çekimlerinde, not: mi max eşimin, bende belki mi max 2 'yi kendim için düşünebilirim boyutundan dolayı. Gerçi mi5s Plus şu an mi max 2 den bir kaç tık önde gözümde, onun boyutu da 5.7 ve diğer tüm özellikleri bayağı üstün mi max 2' ye göre, değerlendiricem artık, bakalım.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz tecrübeli bir Xiaomi kullanıcısısınız zaten, mecvut Cihazınızın donanımı daha iyi....ama Ekran büyük istiyorum derseniz, o zaman Mi max 2....Benim kullanım alışkanlıklarına kafi gelmekte vede çok memnunum...hele bir de Custom ROM'lar çıksın, tadından yenmez....

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SolidMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aaaaa
Cihazım
Mi Max
Konular
0
Cuma günü Mi max siparişimi verdim dün elime geçti.
Hepsiburada da 32gblık versiyonu kalmıştı ben de onu aldım. Gerçekten de söylediğinizde haklıymışsınız. Telefon tam bir canavar. İşlemcisi ramine zaten diyeceğim birşey yok. Pili de bitmiyor bir türlü :)

Rom olarak da MIUI Global 8.2 kararlı
8.2.5.0(MBCMIDL)
yazıyor.
Romu orjinal midir? Gerçi açtığım gibi güncelleme yaptı ama yine de siz ustalarıma bir sorayım dedim.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Cuma günü Mi max siparişimi verdim dün elime geçti.
Hepsiburada da 32gblık versiyonu kalmıştı ben de onu aldım. Gerçekten de söylediğinizde haklıymışsınız. Telefon tam bir canavar. İşlemcisi ramine zaten diyeceğim birşey yok. Pili de bitmiyor bir türlü :)

Rom olarak da MIUI Global 8.2 kararlı
8.2.5.0(MBCMIDL)
yazıyor.
Romu orjinal midir? Gerçi açtığım gibi güncelleme yaptı ama yine de siz ustalarıma bir sorayım dedim.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.....ROM Orijinal ve en son kararlı Global sürümdesiniz....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

SolidMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aaaaa
Cihazım
Mi Max
Konular
0
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.....ROM Orijinal ve en son kararlı Global sürümdesiniz....

Çok saolasın hocam.

Bir de bu cihazda sanırım birsürü kısayol var. Mesela yanlışlıkla 3 parmağımı değdirdim cihaza ekran görüntüsü aldı. Başka tuş kombinastonları veya parmak hareketi ile kısayolları da var mıdır.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok saolasın hocam.

Bir de bu cihazda sanırım birsürü kısayol var. Mesela yanlışlıkla 3 parmağımı değdirdim cihaza ekran görüntüsü aldı. Başka tuş kombinastonları veya parmak hareketi ile kısayolları da var mıdır.
Bence önce sakin olun ve Cihazınızı kurcalayarak, tanımaya başlayın....Çok akıcı olması nedenyiyle, biraz dikkat gerektiriyor, benim bazen hızından dolayı, başımın döndüğü bile oluyor...heleki bu sıcaklarda çok sağlıksız.....Nereden aldıysam artık böyle hızlı ve akıcı bir Cihazı?

SolidMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aaaaa
Cihazım
Mi Max
Konular
0
Bence önce sakin olun ve Cihazınızı kurcalayarak, tanımaya başlayın....Çok akıcı olması nedenyiyle, biraz dikkat gerektiriyor, benim bazen hızından dolayı, başımın döndüğü bile oluyor...heleki bu sıcaklarda çok sağlıksız.....Nereden aldıysam artık böyle hızlı ve akıcı bir Cihazı?

Aynen hocam valla cihaza laf yok hele ki seninki Max2 eminim çok daha iyidir. :)

Peki o zman. bu miui sim kart onaylaması falan nedir? Yurtdışına mesaj atacağım diyor cihaz. Mesaj ücretleri konusunda bir bilgin varmıdır?

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Aynen hocam valla cihaza laf yok hele ki seninki Max2 eminim çok daha iyidir. :)

Peki o zman. bu miui sim kart onaylaması falan nedir? Yurtdışına mesaj atacağım diyor cihaz. Mesaj ücretleri konusunda bir bilgin varmıdır?
Esasında her şey yazılımla ilgili, en doğru yazılımı bulmak....Mesela Sizi şimdiden kıskanmaya başladım, çünkü Sizin Cihaz için bir sürü Custom ROM mevcut....MIUI Sım kart onaylamasını doğrusu bilmiyorum, MIUI Hesabı ile ilgili olmasın?

SolidMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aaaaa
Cihazım
Mi Max
Konular
0
Esasında her şey yazılımla ilgili, en doğru yazılımı bulmak....Mesela Sizi şimdiden kıskanmaya başladım, çünkü Sizin Cihaz için bir sürü Custom ROM mevcut....MIUI Sım kart onaylamasını doğrusu bilmiyorum, MIUI Hesabı ile ilgili olmasın?

Custom rom işine hiç girmeyeyim şimdi, daha alalı 2 gün oldu :)
Zaten android telefon da çok kullanmadım hiç anlamıyom bu işlerden. Bundan önceki cihazım samsung S5620, gerisini sen düşün artık :)

Sim kart onaylaması olayı da şu, arama geçmişini senkronize et falan diyor. Bunun için bir mesaj yollayacağız diyor. Belki kapatmanın bir yolu vardır.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Custom rom işine hiç girmeyeyim şimdi, daha alalı 2 gün oldu :)
Zaten android telefon da çok kullanmadım hiç anlamıyom bu işlerden. Bundan önceki cihazım samsung S5620, gerisini sen düşün artık :)

Sim kart onaylaması olayı da şu, arama geçmişini senkronize et falan diyor. Bunun için bir mesaj yollayacağız diyor. Belki kapatmanın bir yolu vardır.
Ayarlarda senkronize yi kapatma diye bir şeyler olması lazım....bende hepsi kapalı.....

Üst Alt