Eğer tasarımı böyle olursa müthiş görünüyor üstadım. Fakat algı yönetimini ustaca yapan Xiaomi' ye fazla itimat etmemek lâzım. Ters köşe yapabilirler.Evet değerli arkadaşlar...Mi Max 4 sızıntı haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı....
7.2 inch Ekran
6000 mA/h Batarya
SD 675
Gorilla Glass 5
6/8 GB Ram
Hafıza 64/128 GB
Ekrandan parmak izni
Ön kamera 16 MP
Arka kamera 48 + 5 MP
Fiyat 285 $
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Oldukça etkileyci yeni tasarım....gerçekten bu şekilde çıkarsa, Satış rekorları kırar...
Sizler tasarıma ne diyorsunuz Arkadaşlar?
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
çentiksiz ve devEvet değerli arkadaşlar...Mi Max 4 sızıntı haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı....
7.2 inch Ekran
6000 mA/h Batarya
SD 675
Gorilla Glass 5
6/8 GB Ram
Hafıza 64/128 GB
Ekrandan parmak izni
Ön kamera 16 MP
Arka kamera 48 + 5 MP
Fiyat 285 $
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Oldukça etkileyci yeni tasarım....gerçekten bu şekilde çıkarsa, Satış rekorları kırar...
Sizler tasarıma ne diyorsunuz Arkadaşlar?
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
onlar da bu kitlenin çentik istemediğini zor yönden öğrenir o zamanBence bu sefer Mi Max kullanıcıları damla çentiği tadıcak gibi hissediyorum.
Olaya iyi tarafından bakarsak, kargaların da xiaomi tercih ediyor olması güzel tabi...Xiaomi ve Max 4e 675? Kargalarla birlikte gülüyoruz. Son iki telefonda 660 bekliyorduk ve gelen neydi? 625 ve 636. Sanmıyorum. Şu an 660 beklentisi iyi. 675 bize fazla gelir. Xiaomi Max 4 keşke 730 serisinden gelse. Max 4 Lite 675 Max 4 SE 710 Max 4 730 Max 4 Gaming 730G Max 4 Pro 855 işlemcili serisi üretse var ya... Xiaomi uçar gider. Ama xiaomiye göre max serisi kim? Öyle bie telefon mu ürettik? Diye şüphelenecekler yakında.