- Adım
- Kayhan
- Cihazım
- REDMİ K40 GMİNG
- Meslek
- GKK Sorumlusu
- Konular
- 34
Merhaba Üstad,Mi Max 3 gerçekten de çok güzel bir cihaz ve daha çok yıllar kullanabileceğimi de biliyorum ama ÇİN ve dolayısı ile EU Beta güncellemesinin sona ermesi ile, her ne kadar EU kararlı dan memnun olsam da, arasıra bir kaşıntı tutuyor ve o perşembe/cuma günkü EU BEta güncellemeleri aklıma geliyor.
Önümüzdeki aylarda mutlaka bir Amiral gemisi cihaz almayı düşünüyorum ve gözüme kestirdiğim cihaz da Redmi K40 Pro+, SD 888, 120 Herz ekran yenileme hızı ve en önemlisi de Amoled ekran olması...Mi11 gibi kavisli ekrana sahip değil, ama fiyat olarak 200-250 USD daha ucuz.(Yurtdışı olarak)
Avrupa ve TR ye sanırım bu K40 Pro+, Mi11 T Pro veya da POCO olarak gelecek.
Max 3 den sonra bana K40 Pro+veya Mi11 T Pro uygunmudur yoksa önerebileceğiniz başka bir cihaz varmı arkadaşlar?
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Bende Mİ10 T PRO 8/256 kullanıyorum. Ekranın IPS olması etkilemiyor fakat canımı çok sıkıyor. zaten yeni bir cihaz arayışında idim. Cihazın özelliklerini gördüğüm an işte bu ! dedim. Beni dandik Çin ürünlerine alıştıran sizsiniz. Benim de nacizane fikrim kesinlikle doğru seçim yaptığınızdan yana. Bende bekliyorum sabırsızlıkla umarım kısa zamanda gelir.
Şimdi den ikimize de hayırlı olsun diyelim. Ayrıca sizin ile aynı cihazı kullanmak da bambaşka bir ayrıcalık, bunu tekrardan yaşayacağım için sevinçliyim