- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
Şu an itibari ile kalıcı gibiyim hocam
Şu an itibari ile kalıcı gibiyim hocam
teşekkürler hocamBuyrun hocam.
Hayırlı olsun hocam yeni romunuzŞu an itibari ile kalıcı gibiyim hocam
Teşekkürler hocamHayırlı olsun hocam yeni romunuz
Beğenmenize sevindimEU stabilden daha çok beğendim bu romu, güncelleme almasa da fark etmez, kalıcıyım gibi duruyor şimdilik, tekrardan teşekkürler Sayın 1231243 hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bataryayı fulledim, kalan süre 29 saat, Eu da 37 saat veriyordu, bakalım performans nasıl olacak, 1-2 geçsin de heleBeğenmenize sevindimDaha çok beğenmenizin sebebi bence dediğim gibi daha güncel bir tabana sahip olması
İlerleyen günlerde batarya performansını da değerlendirirseniz sevinirim hocam.
bunun nasıl yüklenir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Haftalık Xiaomi.EU romun Mi Max 3'e port edilmiş halidir.
Port olmasının avantajları
Düzgün çalışan bir AOD (Süper duvar kağıtları ile uyumlu)
Android 10 ile GCAM ve MiKameranın birlikte çalışması.
Mi Max 3'de çalışan güncel beta tabanlı rom olması.
Galeriye eklenen yeni özellikleri cihazımıza taşıması.
Kurulum
Wipe - system, vendor, dalvik/cache, data
Mount - System ve Vendor
ROM zip dosyasını kurun
Bilinen Bug
Cihaz ilk açıldığında veya yeniden başlattığınızda cihaz sessiz modda kalıyor.
Tek yapmanız gereken cihazı sessiz moddan çıkartmak.
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLink normalde yok telegram içerisinden indirmeniz gerekli.
Linki kendim oluşturdum fakat yedi gün sonra link silinecek. İndirmek istediğiniz zaman konu altına yazarsanız linki yenilerim.
Ekran Görüntüleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Skorpi Hocam haftalık geleceğinin garantisi yok ama bence bu dozu Mi Max 3'e kesinlikle vermelisiniz. Cihazın çehresi değişiyor