Yardım Mİ MAX 3 VS Mİ 8 LİTE VS Mİ 6 PRO

thirdeye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berat
Cihazım
mi
Konular
5
Arkadaşlar yarın hepsiburada uzerinden sipariş vereceğim ancak çok kararsızım hangisini önerirsiniz?

mi max 3 pil gücü ve ekranı

mi 8 lite kamera işlemci gücü vb

mi 6 pro mi 8 lite ile hemen hemen aynı type c eksiği var sadece. ne yapacağımı bilemedim.

öyle romlu rumlu şeyleri de bılmıyorum değiştirmeyeceğim telefonun orijinalini.

telefonu gun içinde yogun kullanıyorum, akşamları da 1-2 el pubg oynarım.

önerilerinizi bekliyorum.

illetyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Öğretmen
Konular
15
Valla, Ben iphone 6s plus, 8 plus ve Samsung Note 9 kullanmış biriyim.

İnsanlardaki Performans tutkusunu anlayamıyorum. Mi Max 3 denilen telefon yukarıda saydığım telefonların yaptığı HER ŞEYİ yapıyor. Diğer telefonların yapamadığı BATARYA PERFORMANSI'nı da veriyor.

Kamera konusunda sadece gece çekimlerinde tatmin edici değil. O konuda size hak verebilirim.

Dün bunu Mi Max 3 telefonumla, gece 23.20'de çektim. iş biraz da çekmesini bilmekte.

Ekli dosyalar

• IMG_20190216_232043 (1).jpg
    IMG_20190216_232043 (1).jpg
    405,1 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Çünkü Max 3 orta segment altı ve benim kullandığım bir cihaz olması sebebiyle, önerdiğimde kızanlar oluyor doğal olarak8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
hocam merhaba uzun zaman oldu konuşmayalı inşallah iyisinizdir sizin sayenizde mi max 2 almıştım zamanında hemde 3 kere satıp tekrar almıştım :D onun üstüne xiaomi modellerinden baya çeşitlerini kullandım tekrar şimdi mi max 3 düşünüyorum sizinde kullandığınızı biliyorum sormayacam nasıl menmunmusunuz diye ki memmunsunuz dur ben sadece ithalat garantilimi 1950 tl yada KVK garantili 2165 tl mi hangisini önerirsiniz saygılar iyi akşamlar efendim

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
hocam merhaba uzun zaman oldu konuşmayalı inşallah iyisinizdir sizin sayenizde mi max 2 almıştım zamanında hemde 3 kere satıp tekrar almıştım :D onun üstüne xiaomi modellerinden baya çeşitlerini kullandım tekrar şimdi mi max 3 düşünüyorum sizinde kullandığınızı biliyorum sormayacam nasıl menmunmusunuz diye ki memmunsunuz dur ben sadece ithalat garantilimi 1950 tl yada KVK garantili 2165 tl mi hangisini önerirsiniz saygılar iyi akşamlar efendim
Merhaba hocam, KVK diyorum

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt