- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Elinize yüreğinize sağlık Hocam..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
PRIZRAK ROM, içinde bir çok özelleştirme ve modlar seçeneği bulunan, Custom rom tadında, ÇİN Gobal developer temel bazlı, Prizrak adında bir Rus geliştirici tarafından özelleştirilmiş bir Rom'dur..
Tüm Kaşınanlara ve Yenilik Arayışında olan Mi Max 3 kullanıcılarına Armağan olsun....
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...- MiuiPro rom bazlı
- @RomansGroupCommunity sitesindeki ücretli modlardan gelen özellikler
- performans artırılmış
- yeni çekirdek ResurrectedKernel-6.1new
- batarya tasarruf modlu
- ayarlarında bir seçim ile kilit ekranında Saat ekranı menüsünde
- Düzeltme Modunu Rahatsız Etmeyin
- Pilin bitiminde, şarjın sona ermesi, dosyaların silinmesiyle ilgili hoş bir kadın sesi
- Sesi açtığınızda sessiz moddan çıkın, bayan "Ah evet" der
- Ses Kilidi
Sistem açılış sesleri (genel zil sesleri: Zagruzka_sistemy, Windows-start, Privet) sağ altta bulunan temalar-bileşenler-dahil zil sesi-artı işaretine gidin
- Wi-Fi Kablosuz Alanını Genişletme
- Ses örnekleme oranını arttırın
- Artan ses ve ses kalitesi
- Yeniden tasarlanmış yeniden başlatma menüsü
- Arka ışık seviyesini değiştirme hızını arttırdı
- minimum arka ışık seviyesini arttırdı
- Yamalar build.prop çok
- ve çok daha fazlası, her şeyi hatırlamıyorum
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....
- PRIZRAK ROM u indirin ve dahili belleğe veya SD karta aktarın.
- Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
- TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve System , Data , Cache , Dalvik Cache ve Vendor'u silin.
- TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız PRIZRAK ROM Zip dosyasını seçin.
- .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız. Özel ROM yükleme işlemini başlatmak için ekranın alt kısmında. Bu biraz zaman alabilir.
- ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
*Konuda yer alan Anlatım tarafımca Mi Max 2 Cihazımda 10.08.2019 da denenmiş, çalıştığı doğrulanıp konuya eklenmiştir. Bende çalışan bir şey Sizde çalışmayabilir.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tümLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirüyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.Bilindiği üzere, MIUI.Pro artık ücretli ve sızıntıları da sorun çıkarıyor.Priznak ise Pro yu baz almış ve hatta build.prob da düzenlemeler yaparak, batarya tasarruf modları ve bir sürü başka özellikler eklemiş.Pro yu çok sevmeme rağmen, Kilit ekrana maalesef bildirim gelmemesi sebebiyle hep mahrum kaldım ve nihayet benzer bir rom buldum....Priznak arkadaşımız ne sıklıkta güncelleme verecek/verecekmi, bilemiyorum...Bu paylaşımı da International Max3 Telegram grubunda gördüm, XDA da herhangi bir konusu yok....Aynı romun stable versiyonunu Mayıs ayında yüklemiştim ve çok beğenmiştim ancak o Pro bazlı değildi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bölge ayarları için ek'teki zip i TWRP den fleşlemeniz yeterli
İndirme Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk