- Adım
- saliharda
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Teknokolik
- Konular
- 22
Yok hocam nafile 673 saatÖğlenleri de bakmayı ihmal etmeyin hocam
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Yok hocam nafile 673 saatÖğlenleri de bakmayı ihmal etmeyin hocam
Aradan 5 gün geçti hala 720 saat diyor yaaYok hocam nafile 673 saat
Aradan 5 gün geçti hala 720 saat diyor yaa
Hocam hesabı silmeden son bi kez daha deneyeyim dedim. 652 saat dedi vazgeçtim. Bu saatler bitmeden global rom ota dan yayınlanacak herhalde. İngilizce kullanmaktan bıktım telefonu artıkHocam 720 saatte takılı kaldıysa yeni bir hesap açıp tekrar deneyiniz. Açıkcası xiaomi saat sorununa dair internette birşey denk gelmedi. Üç ayrı hesap üzerinde denedim hepsinde 720 saatten geri sayım yaptı. Şuan 629 saat ve beklemekten başka çarem yokmuş
,Hocam hesabı silmeden son bi kez daha deneyeyim dedim. 652 saat dedi vazgeçtim. Bu saatler bitmeden global rom ota dan yayınlanacak herhalde. İngilizce kullanmaktan bıktım telefonu artıkGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam İngilizceniz ilerliyor işte, daha ne istiyorsunuz ki,
O saatler bitsede xiaomi eu yada mipro kursak İngilizce beni de sıktı.
Hahaha hocam her konuda alışmaya başladım. Sanki Türkçe kullanıyorum. Yaşadığım tek sıkıntı instagram üzerinde çeviri butonu gelmiyor O da İngilizceHocam İngilizceniz ilerliyor işte, daha ne istiyorsunuz ki
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
miuipro temin edebiliyor musun ? max 3 için ben link arıyorum bulamadım,
O saatler bitsede xiaomi eu yada mipro kursak İngilizce beni de sıktı.
miuipro temin edebiliyor musun ? max 3 için ben link arıyorum bulamadım
xiaomi.eu kullanıyorum 6-7 saat ekran süresi alıyorum sanki 5500 mah batarya ya sahip değil gibi madem öyle pro kullanayımKendim deneme yapmadığımı bilmenizi isterim. Hala benim bootloder kilitli.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir