- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Miuiproya geri dönüyorum. Bana göre değil..
Nesi size göre değil mesala?Miuiproya geri dönüyorum. Bana göre değil..
Cihaz gayet stabil çalışıyor. Eurom a gore daha hizli gibi geldi bana simdilik herhangi bir sorun yok. Yalniz su ekranda cikan yuvarlak kisayol butonu vardi o ilk basta gorunuyordu simdi bulamiyorm. Ayarlarda da bir turlu bulamadim.Tebrikler hocam, nasıl buldunuz
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Nesi size göre değil mesala?
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Evet aralarında çok ufak tefek farklar var, birinde bilmem ne var, diğerinde yok ama genel anlamda hepsi aynı sayılır....Teşekkürler eline sağlık abi. pro ve eu ya göre çok farklı değil gibi sanırım, senin değerlendirmelerini merakla bekliyoruz. Ama sanırsam xposed benzeri bir modül çıkmadığı sürece pro yu bırakma şansım yok gibi. Adamlar pil göstergesi bildirim tiplerini vs özelleştirme seçenekleri sunuyor, ufak ama ayrıntı severler için çok cazip şeyler bunlar. Gördüğüm kadarıyla 7x8 var bu romda en azından sonunda bu seçeneği sunan bir rom daha çıktı.
Batarya iyi değil bence. Gariptir ki bu saatte %43 olduEvet aralarında çok ufak tefek farklar var, birinde bilmem ne var, diğerinde yok ama genel anlamda hepsi aynı sayılır....
Ben EU Betacıyım, çünkü Pro da bildirimlerin kilit ekrana gelmeme sorunu var...Masik ise bugüne kadar yoktu bizim cihaz için, daha önceki Max 2 için de yoktu....içimde uhde kalmaması açısından yüklemem şart tı...yükledim, beğendim ve sizlerle paylaştım...ben hala Masikteyim ve bugün EU yu es geçtim...Masik de olmayıp da EU da olan çok önemli bir fark da göremedim açıkcası...O nedenle herkesin kendi tercihi...Aldığım duyumlara göre, Masik stabil olmasına rağmen, sık sık güncelleme alıyormuş zaten....O nedenle şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk