Her gün bir kaç tane test yapıyorum ve bu testleri yıllardır yapıyorum, artık rutin hale geldi. Bu yüzden hatta whatsapp sık sık kurduğum için bana ambargo uygulamaya başladı, 28 saat sonra kurulum izni vermeye başladı. Lineage OS ise yıllardır kullandığım bir custom Rom, yeteri kadar deneyimim var. Kaşıntım tuttuğu zamanlar 1 günde bir kaç tane Rom test ediyorum. Saat tutmuyorum ama bütün günümü alıyor. Önerdiğim custom Romlar test ettiğim romlar olup güvenle kurulabilir, test edilebilir. Kurulum ve kurulum sonrası yapılması gerekli katkılar ve ayarlar çok önemli. Deneyimli biri için zor olmasa gerek. Ben nasıl yaptığımı tek tek anlatabilirim ama kaç kişi yazdıklarımı izler ve uygular bilemem. Umutsuz olduğum bu konuda gereksiz çok uzun sürecek bir anlatıma girmeyi ise zaman ve günlük işler yüzünden girmek istemem. Yeri geldiği zaman çeşitli konularda görüşlerimi forumda açıklıyorum zaten.
Değerli hocam, her gün mü test yapıyorsunuz yoksa kaşıntı tuttuğu zamanlar mı, burasını tam olarak anlayamadım.
Ben test ettiğim romları bir kaç gün kullandıktan sonra ancak sorunlu olup olmadığını anlayabiliyorum, romu kurduktan sonra yapılması gereken ince ayarları da itina ile yapmak gerektiğinin farkındayım, ki bundan dolayı testim bir kaç gün sürüyor... Sizin gibi günde bir kaç romu test etmek ve sorunlu olup olmadığını anlamak için demekki daha bir çok fırın ekmek yememiz lazım.
Belki size WhatsApp konusunda yardımım olur....SwiftBackup ile WhatsApp yedeğinizi alıp, geri yüklerseniz, yukarıda bahsettiğiniz sorunu bir daha yaşamazsınız
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk