Yardım Mi max 3 güncelleme

Oyokj47

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi max 3
Konular
1
Slm arkadaşlar gitti gidiyor sitesinden mi max 3 aldım güncelleme gelmiş ama indir dediğimde cihaz zaten güncel hatası alıyorum bir türlü yapamadım telefonun kilidi açık sanırım telefonu kapatıp açtığımda mi yazısının altında unlocked yazısı çıkıyor bana lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim miu sitesinden güncel romu indirdim telefon hafızasında room klasörü oluşturdum güncelleyici ye girip bastığımda telefon açılıp kapanıyor ama eski room hala duruyor tşkler

Hybr:D

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musluk
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
0
Dün bende mi max 3 aldım dakika bir gol bir yeğenim nasıl başardıysa telefonun KOMPLE DATASINI SİLMİŞ TELEFONda MENÜ diye birşe yok kafayı yemek üzereyim yardımcı olabilecek bir yiğit varmı acep

Oyla:

Oyokj47

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi max 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün bende mi max 3 aldım dakika bir gol bir yeğenim nasıl başardıysa telefonun KOMPLE DATASINI SİLMİŞ TELEFONda MENÜ diye birşe yok kafayı yemek üzereyim yardımcı olabilecek bir yiğit varmı acep
Tek çare servise göndermek room atarlar düzelir

Oyla:

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musluk
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
0
Biryerden bu durumla ilgili paylaşım görmüştüm. Telefonu sıfırdan açarken ekran hem Fastboot moduna giriyor ayrıca MI hesap modda açılıyor. Bizden Mİ Hesap için e-mail hesabı yada daha önce tanımlanan bir cep numarası istiyor. Bizde her ikiside yok. Acaba bu durumda da yeniden kurulum için MİFLASH YETERLİMİDİR. Bilginiz varsa çok memnun olurum

Oyla:

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Arkadaslar cihazınız unlock gozukuyorsa muhtemelen cihazınız fake rom olabilir

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musluk
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
0
Teşekkür ederim. Telefonun yetkili servisi Delta pazartesi yetkili servisine götürüp yapmaları icin ne gerekiyorsa yapıcaz artik

Oyla:
Üst Alt