- Adım
- zafer
- Cihazım
- mi max 3
- Meslek
- işçi
- Konular
- 11
Bugünden itibaren Mi max 3 kullanıcısıyım artık
Çin romu yüklü 9.6.11.0 versionu ile geldi
6ram 128 rom
Pasaport kayıdı yapıldı Google yüklendi
Bir güncelleme var ama yüklemedim sizlere sormadan da yüklemek istemiyorum
İlk izlenimlerim çok şık bir telefon arayüz son derece kullanışlı
Alışık olduğum bir ekran boyutu daha önce p8max kullanıyordum kıyaslamak gerekirse daha parlak ve cözünülüğü yüksek bir telefon
Şimdi sormak istiyorum sizlere arkadaşlar telefonum Türkçe yapayım mı ki tercihim bu yönde evet yap derseniz nasıl yapacağım
Formda bahsi geçen global stabil rom bu version için gecerli mi yani benim telefonum için söylüyorum çünkü Çin'de sadece 4/64 versiyonda global rom yazıyordu kutu üstünde
Yada siz derseniz bulaşma böyle şeylere İngilizce olarak kullan devam et onuda yaparım
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızdan ötürü
Çin romu yüklü 9.6.11.0 versionu ile geldi
6ram 128 rom
Pasaport kayıdı yapıldı Google yüklendi
Bir güncelleme var ama yüklemedim sizlere sormadan da yüklemek istemiyorum
İlk izlenimlerim çok şık bir telefon arayüz son derece kullanışlı
Alışık olduğum bir ekran boyutu daha önce p8max kullanıyordum kıyaslamak gerekirse daha parlak ve cözünülüğü yüksek bir telefon
Şimdi sormak istiyorum sizlere arkadaşlar telefonum Türkçe yapayım mı ki tercihim bu yönde evet yap derseniz nasıl yapacağım
Formda bahsi geçen global stabil rom bu version için gecerli mi yani benim telefonum için söylüyorum çünkü Çin'de sadece 4/64 versiyonda global rom yazıyordu kutu üstünde
Yada siz derseniz bulaşma böyle şeylere İngilizce olarak kullan devam et onuda yaparım
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızdan ötürü