- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 8lite
- Konular
- 12
düzeldi hocam teşekkürlerCihazı bir kere daha yeniden başlatıp dener misiniz ?
düzeldi hocam teşekkürlerCihazı bir kere daha yeniden başlatıp dener misiniz ?
Rica ederim hocam Geri dönüş için teşekkürler listeye Mi 8'i de ekliyorum.Daha önce revos android 10 MIUI 11 de çalışmamisti. Şimdi miroom stabil 11.0.4.0
mi 8 cihazımda denedim çalışıyor teşekkürler
Cihazı yeniden başlatın bir kere. Geri dönüş için teşekkürler listeye ekliyorum.mi 8 ee miui eu haftalık rom da çalıştı yalnız uygulamayı kapatınca deaktif oluyor yani arka planda uygulamanın çalışması gerek
MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Getappsi kaldırın yada devre dışı bırakın.hocam android q mi rom kullanıcısıyım en son apkyı yüklerken getapps'tan bu uygulamanın en son sürümünü indirin diye bir hata alıyorum
Kurulum videosunu izleyip deneyin ve miroom yada farklı bu romda olsanız bile Miroom için paylaştığım çözümü deneyiniz.İlk defa çalıştı sandım ki malesef yine yine yine olmadı. Lanetlenmiş benim telefon Dolby'e ya bu sefer ekran geldi kapandı.
Denedim hocam mi room dayım.Getappsi kaldırın yada devre dışı bırakın.
Kurulum videosunu izleyip deneyin ve miroom yada farklı bu romda olsanız bile Miroom için paylaştığım çözümü deneyiniz.
Hocam mi rom için yazdığınız son adım olan apkyi yüklerken böyle bir hata alıyorumGetappsi kaldırın yada devre dışı bırakın.
Kurulum videosunu izleyip deneyin ve miroom yada farklı bu romda olsanız bile Miroom için paylaştığım çözümü deneyiniz.