Yardım Mi Max 2

taro2229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Duran Polat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
İlk defa konu açıyorum o yüzden hata yaparsam şimdiden özür dilemek istiyorum.
Mi Max 2 yi gerçekten çok beğendim,almak istiyorum ama aklımda da soru işaretleri var.Daha kolay anlaşılması için listelemek istiyorum,
1-İşletim sistemi Android olarak geliyor sanırım ama miui işletim sistemine geçsem sorun olur mu,geçmesem fark yaratır mı.
2-Kulaklık olmadan geliyor bende de 3.5 mm apple marka kulaklık var,Mi Max 2 de kullanabilir miyim.Çok nadir olsa da kulaklık ile müzik dinlerken sesin kendiliğinden azalıp arttığını söyleyenler gördüm ne kadar doğru.
3-Ve son olarak şarj adaptörü farklı bu yüzden dönüştürücü ile geldiğini öğrendim bu sorun yaratır mı,yani telefonu etkiler mi.

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim ve yardım ederseniz çok mutlu olurum. İyi Geceler....

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
sistem android miui 9 var yani yine android sadece modifiyeli diyelim
bende iphone kulaklıgı kullanıyorum sorun yok ses tuşları çalısmıyor orta butonu basıyor ama
sarj adaptörü sorun degil al gitsin çevirici olması olumsuz birtşey degildir

Oyla:

taro2229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Duran Polat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem android miui 9 var yani yine android sadece modifiyeli diyelim
bende iphone kulaklıgı kullanıyorum sorun yok ses tuşları çalısmıyor orta butonu basıyor ama
sarj adaptörü sorun degil al gitsin çevirici olması olumsuz birtşey degildir
Cevap için teşekkür ederim en çok aklıma takılan işletim sistemiydi şimdi anladım olayı.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Cevap için teşekkür ederim en çok aklıma takılan işletim sistemiydi şimdi anladım olayı.
çeviricinin içerisinde sadece metal var özel birşey degil 1-2 tl gibi bir miktara alınabilir zaten yanında veriyorlar amerikan tipi sarj aleti çıkıyor kutudan tr ye uyumlu olsun diye çevirici veriyorlar bazen çevirici ye gerek kalmıyor avrupa sarj aleti çıkıyor

Oyla:
Üst Alt