- Adım
- Adem Şahin
- Cihazım
- Xiaomi Mi Max 2
- Konular
- 13
Rom içerisinde root geliyor mu yoksa ayrıca bizim mi yapmamız lazım.
Rom içerisinde root geliyor mu yoksa ayrıca bizim mi yapmamız lazım.
Hocam ayarlar, uygulamaları yönet,gplay den önce güncellemeleri kaldır sonra veriyi temizle yapın.Sonrasında yükleyebilirsiniz.Sizdede böylemi instagram?
Kurulu değilken bile google playda görünmüyor .ben degoogledan apk indirdim kurdum. Aslında Dediğinide yaptım yine görünmüyor markette. instagramda beta üyesiym, bu sürümde miui betaya destek yok galibaHocam ayarlar, uygulamaları yönet,gplay den önce güncellemeleri kaldır sonra veriyi temizle yapın.Sonrasında yükleyebilirsiniz.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni kurulum yaptığımda aynı hatayı bende de verdi.Görünmüyordu gplay de size yazdığım gibi yaptım kapatıp açınca cihazı sonrasında indirip kurdum.Kurulu değilken bile google playda görünmüyor .ben degoogledan apk indirdim kurdum. Aslında Dediğinide yaptım yine görünmüyor markette. instagramda beta üyesiym, bu sürümde miui betaya destek yok galiba
Cihazım,Özellikler bölümünü ss atarmısınız?Xiaomi eu miui 9 / 9.5.1 kullanıyorum. Direk bunu üzerine dirty flash yapsam sıkıntı olur mu ?
Yeni kurulum yaptığımda aynı hatayı bende de verdi.Görünmüyordu gplay de size yazdığım gibi yaptım kapatıp açınca cihazı sonrasında indirip kurdum.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim hocamSaol hocam. Ben yeniden başlatmamıştım. Şimdi oldu