Hocam gerçi artık Max2 nin vadeside dolmaya başladı.Aosp romlarda geliştirici kalmadı gibi.MIUI da Eu rom da sıkıntı verirse vay halimizeElinize emeğinize sağlık hocam, tüm Max2 cilere hayırlı olsun... Greeshan ın pabucu sanırım dama atıldı
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Max2 taş gibi hocam, rahat daha 2 sene götürür sizi... Global kararlı yükler, rahat edersinizHocam gerçi artık Max2 nin vadeside dolmaya başladı.Aosp romlarda geliştirici kalmadı gibi.MIUI da Eu rom da sıkıntı verirse vay halimize
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası doğru hocam,çok şükür sağlam cihaz hiç bir sorunu yok rom haricindeMax2 taş gibi hocam, rahat daha 2 sene götürür sizi... Global kararlı yükler, rahat edersiniz
Elma kullanırken Rom nedir bilmiyordunuz hocam zaten, bırakın Max2 için CR olmasın, Global kararlı yeter sizeOrası doğru hocam,çok şükür sağlam cihaz hiç bir sorunu yok rom haricinde
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuya istemeden dahil olduğum için affınıza sığınırım sayın hocam. Lakin bir şeyi hayli merak ettim. Eu romun ( bilhassa betasının) tadını almış bir kullanıcı global kararlı ile nasıl yetinebilir?Elma kullanırken Rom nedir bilmiyordunuz hocam zaten, bırakın Max2 için CR olmasın, Global kararlı yeter size
Estağfurullah hocam, tabiki çok zor olacaktır ama mecbur kalınca, yapacak bir şey yok maalesefKonuya istemeden dahil olduğum için affınıza sığınırım sayın hocam. Lakin bir şeyi hayli merak ettim. Eu romun ( bilhassa betasının) tadını almış bir kullanıcı global kararlı ile nasıl yetinebilir?
Merhaba Hocam , eu beta roma geçiş için bl kilidini açmaya çalışıyorum, şu an beta kullanıcısı olarak max 2 için kararlı romun son sürümü mü ? yoksa eu beta yüklememi mi önerirsiniz ? Teşekkürler ...Estağfurullah hocam, tabiki çok zor olacaktır ama mecbur kalınca, yapacak bir şey yok maalesef
Kararlı son sürüm güncelleme almaya devam eder, beta edermi , bilmiyorum, 5 Temmuz dan sonra netleşir, o nedenle BL kilidinizi açtıktan sonra, EU Beta yı kesinlikle tavsiye ederim... Aylar önce Sayın cohci52 hocama da tavsiye etmiştim, vazgeçilmezi olduMerhaba Hocam , eu beta roma geçiş için bl kilidini açmaya çalışıyorum, şu an beta kullanıcısı olarak max 2 için kararlı romun son sürümü mü ? yoksa eu beta yüklememi mi önerirsiniz ? Teşekkürler ...