- Adım
- ahmet
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 2
2017 Eylültelefon kaç yıllık hocam?
2017 Eylültelefon kaç yıllık hocam?
Aynı hata bende de başladı acaba magisk saat modulu ile alakalı olabilirmi?Bugün sürekli hata vermeye başladı. Sizdede varmı ?
Hocam eu beta yerine mi Globe kullanın, eu beta rom tabanlı saat modülü filan her güncellemede sorunsuz yükleniyor. Ben iki gün filan kullandım son sürümde sorun çıkartmadı. Mi globede ota guncelleme yok twrpden yukluyorsunuz. Onun dışında eu betanin tüm özelliklerine sahip.Aynı hata bende de başladı acaba magisk saat modulu ile alakalı olabilirmi?
Ana Başlık - Android Pie 9.0 için Xposed Kurulumu [Mi8 Denendi][Magisk Modülü]Slm xposed framework twpr den yüklenmiyor yardımcı olacak varmı acaba bu hatayı veriyor başka yükledim yüklendi diyor ama yüklenmiyor
Android versiyon 7 hocam olurmu ki buna mi max 2
Twrpden system ve data yedeği alıp dener misiniz hocam ters giderse yedekleri geri yüklersiniz.Android versiyon 7 hocam olurmu ki buna mi max 2
Slm hocam Facebook böyle hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim9.8.1 Güncelleme değişiklikleri ve indirme linki konu başlığına eklendi,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.