- Adım
- Emosh
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Meslek
- E-Ticaret Yönetici
- Konular
- 8
Yine parmak izi sensörüm gelmediRica ederiz güle güle kullanın
Yine parmak izi sensörüm gelmediRica ederiz güle güle kullanın
Bu sorunu daha önce hangi romda yaşadınız acabaYine parmak izi sensörüm gelmedi
Yardım - Parmak İzi Sensörü Bir Anda Yok Oldu bu konu benim.. Orda belirtmiştim hatırlamıyorum şimdi ama rusça bir romdu. Ondan sonra denediğim 3 romda da gelmedi sensör.ayrıca nedense bölge ayarları yok bende hiçBu sorunu daha önce hangi romda yaşadınız acaba
Persist flaşlamayı denediniz mi?Yardım - Parmak İzi Sensörü Bir Anda Yok Oldu bu konu benim.. Orda belirtmiştim hatırlamıyorum şimdi ama rusça bir romdu. Ondan sonra denediğim 3 romda da gelmedi sensör.ayrıca nedense bölge ayarları yok bende hiç
Evet ilk yaptığım işlem o oldu. Bir de şöyle bir şey yaşadım. Bir ara parmak izi ayarları geldi ama algılamadı beni yine.. Enteresan yani ne olduğunu çözemedim. Yazılımsal ise sonuna kadar uğraşırım ama donanımsal ise pes edip bırakırımPersist flaşlamayı denediniz mi?
2 şey önerebilirim Fastboot rom yükleyip son kez deneyin derim ama onu yapmadan önce Parmak izi sensörü testi yapin derim nasil yapicağiniz hakkinda bilginiz yoksa anlatabilirimEvet ilk yaptığım işlem o oldu. Bir de şöyle bir şey yaşadım. Bir ara parmak izi ayarları geldi ama algılamadı beni yine.. Enteresan yani ne olduğunu çözemedim. Yazılımsal ise sonuna kadar uğraşırım ama donanımsal ise pes edip bırakırım
Testi de yaptım sonuç negatif. Eu romda kaldım böyle. Donanımsal olduğunu düşünüyorum, forumdan bir arkadaş telefonu açıp kolayca tamir ettiğini söylemiş onu denemeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler2 şey önerebilirim Fastboot rom yükleyip son kez deneyin derim ama onu yapmadan önce Parmak izi sensörü testi yapin derim nasil yapicağiniz hakkinda bilginiz yoksa anlatabilirim
Rica ederim bence servise gönderin derimTesti de yaptım sonuç negatif. Eu romda kaldım böyle. Donanımsal olduğunu düşünüyorum, forumdan bir arkadaş telefonu açıp kolayca tamir ettiğini söylemiş onu denemeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler
Mantıklı evetRica ederim bence servise gönderin derim
Vendorla ilgili bir sorun olabilir hangi sürümü kullanıyorsunuz şuanMantıklı evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Klonlu uygulama açmak istediğimde aldığım hata.
Sorun nedir sizce?