Evet maalesef en son sürüm hocam.Merhaba, Mi Max 2 için kullanılabilir en son EU Rom 9.8.29 mudur, bundan sonra çıkan oldu mu ? Teşekkürler.
Evet maalesef en son sürüm hocam.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rehber konu başlığında var hocam, cihazı kullanan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur bence hangi sürümün daha iyi olduğunu.Hocam max 2 cihazîma sorunsuz kullanabilecegim şarj performansı iyi olan eu rom yuklemek isiyorum, hangi versiyonu tavsiye edersiniz acaba, şu anda bl kilidim açîk ve miui 11 yuklu, yukleme icin hangi rehberi takip etmeliyim?
9.8.29 eu betada en verim alabileceğiniz versiyonudurHocam max 2 cihazîma sorunsuz kullanabilecegim şarj performansı iyi olan eu rom yuklemek isiyorum, hangi versiyonu tavsiye edersiniz acaba, şu anda bl kilidim açîk ve miui 11 yuklu, yukleme icin hangi rehberi takip etmeliyim?
9.8.29 eu betada en verim alabileceğiniz versiyonudur
Forumda gördüğüm kadarıyla miui11 sevmeyenlerin neredeyse hepsi bu sürümü kullanıyor. Uygulama verilerini bilmiyorum ama not ana ekran düzeni vs yedeklediyseniz hepsi geri gelir endişeniz olmasın. Uygulamaları ise olmadı wifi ile tekrar indirirsiniz zaten. Bankacılık veya Chrome gibi uygulamaların yedekleri hatalı çalışabiliyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O zaman doğru versiyonu indirmişim hocam galiba, beta yazmıyor ama sürüm doğru gibi.
Peki tavsiye edeceğiniz Custom rom eu rommudur, yoksa başka alternatiflermi?
Birde son olarak ben tam yedek alıyorum mi clouddan, ana ekran düzeni uygulamalwr notlar vb., Eu romda mi hesabımdan bunları aynen geri yukleyebilirmiyim?