Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi Max 2 Viper Os-(7.1.2)Extended-v3.1.2-UNOFFICIAL-20190225
Teşekkürler hocam,malûm uzun zamandır rom vermiyorlardı şimdide böyle arka arkaya gelince biraz ayar kaçsa zararı olmaz diye düşünüyorum.Önümüzü görelim ki MIUI aşkımız çoğalsın.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka yapıyorum zaten hocam...Max 3 için de bir sürü GSI Rom var ama çok üşeniyorum hepsini denemeyi....
zaten Max 3 cüler de pek hevesli değil sanırım...boşuna kendim çalıp, kendim oynamak istemiyorum açıkcası
Şaka yapıyorum zaten hocam...Max 3 için de bir sürü GSI Rom var ama çok üşeniyorum hepsini denemeyi....
zaten Max 3 cüler de pek hevesli değil sanırım...boşuna kendim çalıp, kendim oynamak istemiyorum açıkcası
Kim bunlarda sıfır hata var demişse, işkembeden sallamış...GSI RR kurdum ama 1 gün sonra MIUI ya döndüm? Neden? Günlük kullanımıma uygun değildi çünkü....aksi takdirde zaten herkesle paylaşırdım....
Kim bunlarda sıfır hata var demişse, işkembeden sallamış...GSI RR kurdum ama 1 gün sonra MIUI ya döndüm? Neden? Günlük kullanımıma uygun değildi çünkü....aksi takdirde zaten herkesle paylaşırdım....
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
Arkadaşlar konuyu telefondan açıyorum umarım eksiğim yoktur.Var ise de lütfen bildirin tamamlayayım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gapps (önerilen Army64 7.1 pico)
Magisk
Not:Kendim yükleyip deneyemedim henüz vaktim olmadı.Ama hiçbir sorun olmadığı söyleniyor.Belki Aosp sevenler denemek ister.Ekran görüntüleri alıntıdır.Özellikle 7.1.2 olduğuna dikkat ediniz.Güncellenip verildi.Arayüzü farklı olduğu için(pie gibi)paylaşmak istedim.İyi günlerde kullanın...
Teşekkürler hocam, estağfurullah illa yükleyeceksiniz diye bir durum yok istediğiniz zaman yüklersiniz ben sadece bulunsun burada belki merak eden olur diye paylaştım.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam, çok teşekkür ederim...
zaten yüklesem ve beğensem, ilk size yükleteceğim....Okyanusun daha çok derinlikleri var ama Mevsim kaşınma mevsimi değil henüz
Estağfurullah hocam, çok teşekkür ederim...
zaten yüklesem ve beğensem, ilk size yükleteceğim....Okyanusun daha çok derinlikleri var ama Mevsim kaşınma mevsimi değil henüz