İpucu Mi Max 2 Video Kayıt Ses Sorunu Yaşayanlar İçeri

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstat dediği şekilde yaptım ama bana mısın demiyor Videodaki cızırtı sesi. Psikolojimi bozdu. :)
Sorry, yeni güncelleme sonrası sorun tekrar oluşmuş....çözümünü bende bilmiyorum...;(

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Global Developer sürümü yükleyin, video kaydı alırken oluşan ses sorununuz düzelecektir. KARACA5533

D.B

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
DURMUŞ
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Global Developer sürümü yükleyin, video kaydı alırken oluşan ses sorununuz düzelecektir. KARACA5533
Bu konuda yeni olduğum için nasıl yüklenebileceğini bildirebilirseniz sevinirim.
Şuan telefonumda MIUI 9.0.3.0 KARARLI güncelleme yüklü.
teşekkürler.

Son düzenleme:

myxiaomi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
My Xiaomi
Cihazım
Xioami Max2
Konular
0
Ben de video kaydı ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Konunu yeri burası değil ama başka bir yer bulamadım.
Daha önce kullandığımız Samsung, LG, Huawei ve Asus vb...telefonlarda video çekerken aynı zamanda ekranda foto düğmesi oluyor oraya basarak video çekmeye davam ederken aynı zamanda fotoğrafta çekebiliyorduk. Max' de olmuyor. Bir çözümü var mıdır acaba?

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Ben de video kaydı ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Konunu yeri burası değil ama başka bir yer bulamadım.
Daha önce kullandığımız Samsung, LG, Huawei ve Asus vb...telefonlarda video çekerken aynı zamanda ekranda foto düğmesi oluyor oraya basarak video çekmeye davam ederken aynı zamanda fotoğrafta çekebiliyorduk. Max' de olmuyor. Bir çözümü var mıdır acaba?
Video modunda ayarlara girince kayıt sırasında görüntü yakalama diye bir seçenek vardı sanırım.

Üst Alt