Yardım Mı Max 2 Şebeke ve wifi çekmiyor.

farukbngl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Mi Max 2 cihazıma Greeshan rom kurdum dün.Gayet iyi çalışıyordu.Kulaklıkla müzik felan dinlerken sebepsiz yere Google asistana bağlanmaya başladı ve bu durum çok sık meydana geldi.Bende sinirden Google Asistan ve Google uygulamasını System App remover uygulaması ile kaldırdım.Telefonu yeniden başlattığımda cihaz mi ekranında kaldı.Bende twrp'den System data ve herşeyi silip önceden aldığım Backup dosyasını restore ettim.Ve cihazı yeniden başlat dediğimde "İS YÜKLÜ DEĞİL" diye bir hata aldım ve aldırış etmeden cihazı açtım.Cihaz açıldığında ne şebeke ne de wifi çekmiyordu.Nasıl bı yol izlemeliyim

Stock romu mi flash ile yüklemeye çalıştığımda installing modem kısmında takılı kalıyor ve bu da fayda etmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi Max 2 cihazıma Greeshan rom kurdum dün.Gayet iyi çalışıyordu.Kulaklıkla müzik felan dinlerken sebepsiz yere Google asistana bağlanmaya başladı ve bu durum çok sık meydana geldi.Bende sinirden Google Asistan ve Google uygulamasını System App remover uygulaması ile kaldırdım.Telefonu yeniden başlattığımda cihaz mi ekranında kaldı.Bende twrp'den System data ve herşeyi silip önceden aldığım Backup dosyasını restore ettim.Ve cihazı yeniden başlat dediğimde "İS YÜKLÜ DEĞİL" diye bir hata aldım ve aldırış etmeden cihazı açtım.Cihaz açıldığında ne şebeke ne de wifi çekmiyordu.Nasıl bı yol izlemeliyim

Stock romu mi flash ile yüklemeye çalıştığımda installing modem kısmında takılı kalıyor ve bu da fayda etmedi.
Bugün bu romu yükledim şebeke felan gayet iyi ama şarjı içiyor :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-16-18-10-21.png
    Screenshot_2020-02-16-18-10-21.png
    61,6 KB · Görüntüleme: 7

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Eu romu tavsiye ederim şuan şebekede bir sorun yoksa modem dosyası sağlamdır

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Fastboot tan 64 bit mi flash ile stock rom kurmayı denediğinizde ne hata veriyor?

Oyla:

farukbngl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot tan 64 bit mi flash ile stock rom kurmayı denediğinizde ne hata veriyor?
Hocam şuan bilgisayar başında değilim ama flashing modem diyor ve yaklaşık 10 15 dk çıkmıyorum yine aynı.Takili kalıyor yani

Oyla:
Üst Alt