- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 9
Mi Max 2 cihazıma Greeshan rom kurdum dün.Gayet iyi çalışıyordu.Kulaklıkla müzik felan dinlerken sebepsiz yere Google asistana bağlanmaya başladı ve bu durum çok sık meydana geldi.Bende sinirden Google Asistan ve Google uygulamasını System App remover uygulaması ile kaldırdım.Telefonu yeniden başlattığımda cihaz mi ekranında kaldı.Bende twrp'den System data ve herşeyi silip önceden aldığım Backup dosyasını restore ettim.Ve cihazı yeniden başlat dediğimde "İS YÜKLÜ DEĞİL" diye bir hata aldım ve aldırış etmeden cihazı açtım.Cihaz açıldığında ne şebeke ne de wifi çekmiyordu.Nasıl bı yol izlemeliyim
Stock romu mi flash ile yüklemeye çalıştığımda installing modem kısmında takılı kalıyor ve bu da fayda etmedi.
Stock romu mi flash ile yüklemeye çalıştığımda installing modem kısmında takılı kalıyor ve bu da fayda etmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün bu romu yükledim şebeke felan gayet iyi ama şarjı içiyorMi Max 2 cihazıma Greeshan rom kurdum dün.Gayet iyi çalışıyordu.Kulaklıkla müzik felan dinlerken sebepsiz yere Google asistana bağlanmaya başladı ve bu durum çok sık meydana geldi.Bende sinirden Google Asistan ve Google uygulamasını System App remover uygulaması ile kaldırdım.Telefonu yeniden başlattığımda cihaz mi ekranında kaldı.Bende twrp'den System data ve herşeyi silip önceden aldığım Backup dosyasını restore ettim.Ve cihazı yeniden başlat dediğimde "İS YÜKLÜ DEĞİL" diye bir hata aldım ve aldırış etmeden cihazı açtım.Cihaz açıldığında ne şebeke ne de wifi çekmiyordu.Nasıl bı yol izlemeliyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.