Yardım mi max 2 şebeke sorunu

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi 15
Meslek
sağlık
Konular
30
mrh arkadaşlar mi max 2 cihazımda mi9 kararlı sürüm yüklü ve türkcell hattını kullanıyorum beni arayanlar aralıklarla aradıgınız kişiye ulaşılamıyor diye cevap alıyorlarmış yada kapalı diye bana ulaşamıyorlar bunu daha önce mi 6 dada yaşamıştım kronik bir sorun galiba bu konuda ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar teşekürler

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
mrh arkadaşlar mi max 2 cihazımda mi9 kararlı sürüm yüklü ve türkcell hattını kullanıyorum beni arayanlar aralıklarla aradıgınız kişiye ulaşılamıyor diye cevap alıyorlarmış yada kapalı diye bana ulaşamıyorlar bunu daha önce mi 6 dada yaşamıştım kronik bir sorun galiba bu konuda ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar teşekürler
Hocam bu sorun max 2 kullanırken bendede vardı, sinyalizasyonu kötü olan mevkilerde telefon çekiyor gözüksede arayan ulaşamıyordu.

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Hocam bu sorun max 2 kullanırken bendede vardı, sinyalizasyonu kötü olan mevkilerde telefon çekiyor gözüksede arayan ulaşamıyordu.
Aynısını bende düşündüm ama hattın Turkcell olduğunu okuyunca, yazmakla tereddüt ettim....Turkcell Türkiyenin her yerinde mükemmel çekmiyormuydu? hele de istanbul gibi bir Mega köy'de?

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Bu ben iphone kullanırken bende de oluyordu şimdi çözülmüş ama telefon değişikliğinden değil türkcelle arıza kaydı oluşturmamdan en geç 23 güne çözülüyor

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Volte servisinden kaynaklanıyor olabilir. Benim kullandığım max 2 nin şebeke çok geçişleri yavaştı, genellikle edge ve 3g oto geçişlerinde servis/sinyal yok durumuna düşüyordu.

Son düzenleme:
Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi 15
Meslek
sağlık
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Volte servisinden kaynaklanıyor olabilir. Benim kullandığım max 2 nin şebeke çok geçişleri yavaştı, genellikle edge ve 3g oto geçişlerinde servis/sinyal yok durumuna düşüyordu.
hocam VOLTE yi kapattım ve 3G kullanıyorum istanbulun göbeginde bu sorunu yaşıyorum acaba hat ile alakalımı yoksa telefonlamı açıkcası telefonla ilgili çünkü bir çok değişik model telefon kullandım hiçbirinde bu sorunu yaşamadım
[doublepost=1511350870,1511350759][/doublepost]
Aynısını bende düşündüm ama hattın Turkcell olduğunu okuyunca, yazmakla tereddüt ettim....Turkcell Türkiyenin her yerinde mükemmel çekmiyormuydu? hele de istanbul gibi bir Mega köy'de?
hocam ist göbegi ve bu sorunu yaşıyorum bir çok degişik model tlf kullandım hiç birinde bu sorunu yaşamadım volteyi kapatıp 3G ye geçtim bakalım ne olacak

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Yanılmıyorsam mi max 2 de volte desteği ve seçeneği yok siz sanırım öncelikli şebekeyi 3g seçtiniz :)
gozdemir hocamın dediği gibi ancak müşteri hizmetleri ile bu işi çözebilirsiniz ;)

Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi 15
Meslek
sağlık
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanılmıyorsam mi max 2 de volte desteği ve seçeneği yok siz sanırım öncelikli şebekeyi 3g seçtiniz :)
gozdemir hocamın dediği gibi ancak müşteri hizmetleri ile bu işi çözebilirsiniz ;)
yok aldım alalı 4G açık bu sorunu yaşayınca 3G ye döndüm

Oyla:
Üst Alt