Rom Mi Max 2 Resurrection Remix-PIE(9.0)-v7.0.2-20190512-Oxygen-Official

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58

muhammet0707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam bu romu yüklerken,Cihazamı atacağım.yoksa,hafıza kartınamı ,farkedermi.bende hafıza kartı var.Teşekkür ederim.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam bu romu yüklerken,Cihazamı atacağım.yoksa,hafıza kartınamı ,farkedermi.bende hafıza kartı var.Teşekkür ederim.
Hocam wipe ı konu başlığında anlatımdaki gibi uygularsanız cihazda kalabilir,ama kartınıza atmanız daha garanti olur.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Magisk zip kurulurken hata veriyor. SafetyNet sorununu bir türlü aşamadım. Yardımcı olabilecek. Şimdilik greeshana geri döndğm

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Magisk zip kurulurken hata veriyor. SafetyNet sorununu bir türlü aşamadım. Yardımcı olabilecek. Şimdilik greeshana geri döndğm
Hocam error 1 hatası veriyor ise magisk kurulurken kuracaginiz romun zıp dosyası içinden boot.img dosyasını download klasörüne alın ondan sonra magisk apk kurun ondan sonra magisk yükle dedikten sonra imaj dosyasını yamala diyin kurmak istediğiniz romu kurduktan sonra twrpden download klasörüne aldığınız boot.img yükleyin magisk cihazınıza sorunsuz olarak kurulucaktir

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Sonunda ulaştım bu roma şimdi ise merak ettiğim şu. Ben buna miui kamera yükleyebilirmiyim? manuel mod ihtiyaç oluyor bazen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RR Rom indirdim. Ancak her açılışta android şifresi soruyor ve üreticinizle görüşün mesajı geliyor. Ayrıca dolby atmos yüklenmiyor ve sesi çok az çıkıyor şarkılardan. ne yapabilirz? bide her sarjda yavaş sarj oluyor uyarısı alıyorum oysaki orjinal sarj aletimle sarj ediyorum?

Tamamdır hocam konuyu buraya yazıyorum ;)

Son düzenleme:

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Sonunda ulaştım bu roma şimdi ise merak ettiğim şu. Ben buna miui kamera yükleyebilirmiyim? manuel mod ihtiyaç oluyor bazen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RR Rom indirdim. Ancak her açılışta android şifresi soruyor ve üreticinizle görüşün mesajı geliyor. Ayrıca dolby atmos yüklenmiyor ve sesi çok az çıkıyor şarkılardan. ne yapabilirz? bide her sarjda yavaş sarj oluyor uyarısı alıyorum oysaki orjinal sarj aletimle sarj ediyorum?

Tamamdır hocam konuyu buraya yazıyorum ;)
Şifre için ekteki dosyayı twrp den flashlayın.Açılıştaki mesaja aldırmayın sorun teşkil etmiyor.Dolby için kurmadan önce magiskten audio modification library kurun,sonrasında Dolby flashlayın.Yavaş şarj olayı ne yazıkki Oreo ve Pie romların genelinde mevcut.Telefon şarjda iken kapatıp açın hızlı şarj edecektir.
Birde rica ediyorum canınız sıkıldıkça gerekli gereksiz konu açmayın,önce ilgili konu altına not düşün yardım alamazsınız ozaman açmanız daha mantıklı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Ayrıca romda en ufak bir sorun yok aktif olarak kullanıyorum şu an ben.Son sürümü.

Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt