- Adım
- Tncy
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 31
Yarım saatir bootloopdan kurtulmaya çalışıyorum.Aynen kurmadan deneyin başta. Fix isleyecince ses yükseltme kısma devre dışı oluyor.
Yarım saatir bootloopdan kurtulmaya çalışıyorum.Aynen kurmadan deneyin başta. Fix isleyecince ses yükseltme kısma devre dışı oluyor.
Halladersnz siz.Yarım saatir bootloopdan kurtulmaya çalışıyorum.
Dalgınlığıma gelmiş. Yarım saatir systemi wipelamadan kurmaya çalışıyormuşum. Dua mı ettiniz artık hocam oldu sonunda rr yazısını gördükHalladersnz siz.
SS bekliyoruzDalgınlığıma gelmiş. Yarım saatir systemi wipelamadan kurmaya çalışıyormuşum. Dua mı ettiniz artık hocam oldu sonunda rr yazısını gördük
Çirkin kral hocam banko yüklemissinizdir yorumlarinizi bekliyoruz
Ben şanssızlığıma ağlıyacağım galiba hocam GPU Driverları yüklü olmasına rağmen bu sefer de siyah ekran hatası alıyorumSS bekliyoruz
Bende aynı sorun var hocam. Kader kurbanıyız. Ben magisk ve gapps kurmadan deniyeceğim birde3 defa kurmaya çalıştım rr yazısından sonra ekran kararıyor. Kurulum ekranı gelmiyor bir türlü. Nerede hata yaptım anlamadım hocam
Güncel fw flashlyrsinz dimi romu kurmadan3 defa kurmaya çalıştım rr yazısından sonra ekran kararıyor. Kurulum ekranı gelmiyor bir türlü. Nerede hata yaptım anlamadım hocam
Ben şanssızlığıma ağlıyacağım galiba hocam GPU Driverları yüklü olmasına rağmen bu sefer de siyah ekran hatası alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende aynı sorun var hocam. Kader kurbanıyız. Ben magisk ve gapps kurmadan deniyeceğim birde
Hocam rom bozuk. Gapps ve Magisk kurmadan denedim kesinlikle bozuk4lu wipe fw-rr-gapps seklinde yükledim acaba adımlarda mi bir sorun var. Ayrıca gapps picoydu bende
Emin olmak için önceden kullandığımı da az önce indirdigimi denedim hocamGüncel fw flashlyrsinz dimi romu kurmadan