Bildirim sesi bana normal geldi hocam, CyanMessage adlı ses tonunu seçtim gayet hoş ve yüksek geldi bana yeterinceKurulunca sizdende bildirim ses yüksekliği konusundanda bildirim alabilir miyiz.
Hocam yorumlar faydalı olacaktır, bilgilendirme açısından gördüğünüz eksikleri paylaşırsanız sevinirim.Bildirim sesi bana normal geldi hocam, CyanMessage adlı ses tonunu seçtim gayet hoş ve yüksek geldi bana yeterince![]()
Tabii ki hocam elimden geldiğince görüşlerimi bildireceğim, şuan magisk falan kurmayı deneyeceğim daha sonra dolby'i deneyeceğimHocam yorumlar faydalı olacaktır, bilgilendirme açısından gördüğünüz eksikleri paylaşırsanız sevinirim.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim hocam,bu güzel yorumunuz için asıl ben size teşekkür ederim.Sayın Escobar1945 hocamıda buradan tekrar tebrik ediyorum, kesinlikle güzel iş çıkardığına eminim,devamını diliyorum,arada bize de kıyak geçerse daha çok sevirimÇok değerli Sayın cohci52 hocam, paylaşımınız için çok teşekkür ederim...
Ben son zamanlarda defalarca MIUI'ye aşık olduğumu belirtmiştim...bugün bizzat Sayın Escobar1945 hocamın kendi cihazına kaynak kodlarından bizzat derlediği RR yi çok yakından ve teferruatlı inceleme fırsatı buldum ve RR yi neden bu kadar çok sevmiş olduğumu hatırladım...birde Siz şimdi yüklemiş ve paylaşmışsınız vede yükleyen Kralcılar da oldukça memnunlar...
O nedenle bende 1-2 güne kadar RR yükleyeceğim...tabiki benim yükleyeceğim RR, GSI olarak mevcut ve bunun yüklenmesi biraz karışık ve teferruatlı...ama yüklemeye karar verdim...tekrardan teşekkürler
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam sizde RR yi kurmayı düşünmeye başladınız mı?Rica ederim hocam,bu güzel yorumunuz için asıl ben size teşekkür ederim.Sayın Escobar1945 hocamıda buradan tekrar tebrik ediyorum, kesinlikle güzel iş çıkardığına eminim,devamını diliyorum,arada bize de kıyak geçerse daha çok sevirimEminim sıkıntısız bir şekilde kurup sizde RR nin tadını çıkaracaksınızdır.Şimdiden dojazını almanıza sevindim, hayırlı olsun
Evet size hocamPardon hocam,bu soru bana mı yoksa Sayın Skorpi hocama mı,anlayamadım.