Rom Mi Max 2 Resurrection Remix-PIE(9.0)-v7.0.2-20190512-Oxygen-Official

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Hocam bağlantı sorunu vardır muhtelemen,sorun olsa bende de olurdu.Bir sürü program indirdim gplay dan.Bir kontrol edin isterseniz.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reset atinca duzeldi hocam simdide acilista hata veriyor "Cihazinizla ilgili dahili bir sorun olustu ..."

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Reset atinca duzeldi hocam simdide acilista hata veriyor "Cihazinizla ilgili dahili bir sorun olustu ..."
Hocam maalesef o uyarı her açılışta veriyor,ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor,görmezden gelebilirsiniz

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Cochi hocam sizin kişisel düşüncenize göre havoc mu bu rom mu? Yüklemek istiyorum ama bu aralar pek vaktim yok çalışıyorum, havoctayim. Siz önerirsiniz yüklemek isterim.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Cochi hocam sizin kişisel düşüncenize göre havoc mu bu rom mu? Yüklemek istiyorum ama bu aralar pek vaktim yok çalışıyorum, havoctayim. Siz önerirsiniz yüklemek isterim.
Estağfurullah hocam, teşekkür ederim.Bana göre açık ara bu rom tabiki.Kesinlikle yükleyin nerdeyse hatasız gibi.Hem bol özellikli hemde daha stabil olmuş havoc a göre.Tabiki karar sizin.

coolmaster38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayhan
Cihazım
MI MAX 2
Meslek
MÜHENDİS
Konular
2
Estağfurullah hocam, teşekkür ederim.Bana göre açık ara bu rom tabiki.Kesinlikle yükleyin nerdeyse hatasız gibi.Hem bol özellikli hemde daha stabil olmuş havoc a göre.Tabiki karar sizin.

Sn üstad. Rom u kurarken gaaps paketinde sadece sizin dediğiniz mi kuruluyor full paket yüklenmiyor mu.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Sn üstad. Rom u kurarken gaaps paketinde sadece sizin dediğiniz mi kuruluyor full paket yüklenmiyor mu.
Yüklenir hocam,ama gereksiz bir çok programla beraber gelir ozaman rom ,daha fazla güç ve ram harcar,bana göre gerek yok ama siz bilirsiniz,genelde önerilen onlar çünkü.

coolmaster38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayhan
Cihazım
MI MAX 2
Meslek
MÜHENDİS
Konular
2
Yüklenir hocam,ama gereksiz bir çok programla beraber gelir ozaman rom ,daha fazla güç ve ram harcar,bana göre gerek yok ama siz bilirsiniz,genelde önerilen onlar çünkü.

Hocam twrp den advanded wipe yapıp format data dan sıfirlayıp romu kuruyoruz daha sonra gaaps kuruyoruz telefon açılınca magisk APK kuruyoruz sonrasında twrp den magisk zip kuruyoruz ve telefonu başlatıyoruz doğru sıra degilmi yanlış kurulum yapmak istemiyorum

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam twrp den advanded wipe yapıp format data dan sıfirlayıp romu kuruyoruz daha sonra gaaps kuruyoruz telefon açılınca magisk APK kuruyoruz sonrasında twrp den magisk zip kuruyoruz ve telefonu başlatıyoruz doğru sıra degilmi yanlış kurulum yapmak istemiyorum
Doğrudur hocam,ilave olarak romdan önce fw yi flashlayın twrp den sonrası aynen devam

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28

Hocam havoc romda telefon uçmuştu resmen. Daha dün yaptığım AnTuTu testinde 146 bin skor aldım ve normalde 89 bin veriyordu. Çok benimsedim bu romu ama hala eko sorunu devam ediyor. O yüzden bu Roma geçiş yapıyorum sayenizde. Havocla da sayenizde tanışmıştık. Emeğiniz için çok teşekkür ederim smirk~~

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam havoc romda telefon uçmuştu resmen. Daha dün yaptığım AnTuTu testinde 146 bin skor aldım ve normalde 89 bin veriyordu. Çok benimsedim bu romu ama hala eko sorunu devam ediyor. O yüzden bu Roma geçiş yapıyorum sayenizde. Havocla da sayenizde tanışmıştık. Emeğiniz için çok teşekkür ederim smirk~~
Rica ederim hocam.Umarım bunda da memnun kalırsınız.İyi forumlar dilerim.
Bu arada test sonucu harikaymış.

Üst Alt