- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Link varmı bahsettiğiniz driver icin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link varmı bahsettiğiniz driver icin
Falesef bu da aynı diğerleri gibi sesi hoparlöre verince karşıdaki kişinin sesi kendine gidiyor echo yapıyor. Rom çok güzel ama echo sorunu oldukça greshana dönmek zorunda kalıcam ama Google camera night mode için pie olmalı aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık napacagim bilemedim çok kararsizsimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Falesef bu da aynı diğerleri gibi sesi hoparlöre verince karşıdaki kişinin sesi kendine gidiyor echo yapıyor. Rom çok güzel ama echo sorunu oldukça greshana dönmek zorunda kalıcam ama Google camera night mode için pie olmalı aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık napacagim bilemedim çok kararsizsim
Eğer aosp rom kullanmak ve de sorunsuz olmasını istiyorsanız şu romu denemenizi rica ederim
Rom - Mi Max 2 AospExtended V4.6 (7.1.2) Unofficial-oxygen-20190602
Nougat sürümü hariç diğer romlarda ister istemez sorunlar çıkıyor. Echo sorunu ise anlamadığım şekilde cihazdan cihaza fark ediyor.
Evet buradan tamamen kistim mikrofonu oda işe yaramadıHocam kernel adiutor programında eko için ayar yapılabiliyordu ama ben noughat olduğum için o menüye ulaşamadım sanırım. Diğer ayarlara mudahele etmeyin sesle ilgili menü varsa fotoğrafını atarsanız yardım edebilirim belki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam ayrıca sesi hoparlöre verdiğinizde normalde de eko yapıyor bunun cihazla ilgisi yokFalesef bu da aynı diğerleri gibi sesi hoparlöre verince karşıdaki kişinin sesi kendine gidiyor echo yapıyor. Rom çok güzel ama echo sorunu oldukça greshana dönmek zorunda kalıcam ama Google camera night mode için pie olmalı aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık napacagim bilemedim çok kararsizsim
Yardimlariniz için çok teşekkürler. Havoc ve diğer muthelif romlarin kendine has sorunları var android pie hala mi Max 2 için zor MIUI ise nougat benim için yetersiz yolun sonunda note 7 yada mi Max 3 gözüküyorHocam çok az da olsa ayar yaptıktan sonra echo problemi oluyor. Bende -10 işliyordu ama dediğim gibi eko hala karşı taraf çok yüksek sesle konuştuğunda oluyor. Sizinki öyleyse maalesef çözüm yok onun için ama düşük seste oluyorsa twrp ile yedek alıp havoc yada muhtelif romlara geçip deneyin ya da miui tabanlı romlar kullanıcaksiniz. Bunun dışında pek yöntem yok maalesef. Yolun sonunda yine miui tabanlı romlar var.
Siz bilirsiniz hocam. Mi Max 3 çok hoş pie güncellemesine kavuştu bile ve skorpi hocam da kullanıyor. Max serisinden sasmayin derim.Yardimlariniz için çok teşekkürler. Havoc ve diğer muthelif romlarin kendine has sorunları var android pie hala mi Max 2 için zor MIUI ise nougat benim için yetersiz yolun sonunda note 7 yada mi Max 3 gözüküyor