Rom Mi Max 2 Pixel Experience [Rom][AOSP][UnOffical][9.0] [TREBLE]20190607

Peuplade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Resmi s2
Konular
2
Falesef bu da aynı diğerleri gibi sesi hoparlöre verince karşıdaki kişinin sesi kendine gidiyor echo yapıyor. Rom çok güzel ama echo sorunu oldukça greshana dönmek zorunda kalıcam ama Google camera night mode için pie olmalı aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık napacagim bilemedim çok kararsizsim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Falesef bu da aynı diğerleri gibi sesi hoparlöre verince karşıdaki kişinin sesi kendine gidiyor echo yapıyor. Rom çok güzel ama echo sorunu oldukça greshana dönmek zorunda kalıcam ama Google camera night mode için pie olmalı aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık napacagim bilemedim çok kararsizsim

Eğer aosp rom kullanmak vede sorunsuz olmasını istiyorsanız şu romu denemenizi tavsiye ederim

Rom - Mi Max 2 AospExtended V4.6 (7.1.2) Unofficial-oxygen-20190602

Nougat sürümü hariç diğer romlarda ister istemez sorunlar çıkıyor. Echo sorunu ise anlamadığım şekilde cihazdan cihaza fark ediyor.

Peuplade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Resmi s2
Konular
2
Eğer aosp rom kullanmak ve de sorunsuz olmasını istiyorsanız şu romu denemenizi rica ederim

Rom - Mi Max 2 AospExtended V4.6 (7.1.2) Unofficial-oxygen-20190602

Nougat sürümü hariç diğer romlarda ister istemez sorunlar çıkıyor. Echo sorunu ise anlamadığım şekilde cihazdan cihaza fark ediyor.

Amacım gcam son sürüm kullanmak foto kalitesi ve gece çekimleri için nougat kullanacak olsam MIUI daha çekici geliyor. Hatta pie bir MIUI bulsam havaya ucacagim ama echo yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil konusunda çok iyi bir rom ama echo konusunda öneri bekliyorum halen

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190808-140258.png
    Screenshot_20190808-140258.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 8

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam kernel adiutor programında eko için ayar yapılabiliyordu ama ben noughat olduğum için o menüye ulaşamadım sanırım. Diğer ayarlara mudahele etmeyin sesle ilgili menü varsa fotoğrafını atarsanız yardım edebilirim belki

Peuplade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Resmi s2
Konular
2
Hocam kernel adiutor programında eko için ayar yapılabiliyordu ama ben noughat olduğum için o menüye ulaşamadım sanırım. Diğer ayarlara mudahele etmeyin sesle ilgili menü varsa fotoğrafını atarsanız yardım edebilirim belki
Evet buradan tamamen kistim mikrofonu oda işe yaramadı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam çok az da olsa ayar yaptıktan sonra echo problemi oluyor. Bende -10 işliyordu ama dediğim gibi eko hala karşı taraf çok yüksek sesle konuştuğunda oluyor. Sizinki öyleyse maalesef çözüm yok onun için ama düşük seste oluyorsa twrp ile yedek alıp havoc yada muhtelif romlara geçip deneyin ya da miui tabanlı romlar kullanıcaksiniz. Bunun dışında pek yöntem yok maalesef. Yolun sonunda yine miui tabanlı romlar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ayrıca sesi hoparlöre verdiğinizde normalde de eko yapıyor bunun cihazla ilgisi yok

Peuplade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Resmi s2
Konular
2
Hocam çok az da olsa ayar yaptıktan sonra echo problemi oluyor. Bende -10 işliyordu ama dediğim gibi eko hala karşı taraf çok yüksek sesle konuştuğunda oluyor. Sizinki öyleyse maalesef çözüm yok onun için ama düşük seste oluyorsa twrp ile yedek alıp havoc yada muhtelif romlara geçip deneyin ya da miui tabanlı romlar kullanıcaksiniz. Bunun dışında pek yöntem yok maalesef. Yolun sonunda yine miui tabanlı romlar var.
Yardimlariniz için çok teşekkürler. Havoc ve diğer muthelif romlarin kendine has sorunları var android pie hala mi Max 2 için zor MIUI ise nougat benim için yetersiz yolun sonunda note 7 yada mi Max 3 gözüküyor

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Yardimlariniz için çok teşekkürler. Havoc ve diğer muthelif romlarin kendine has sorunları var android pie hala mi Max 2 için zor MIUI ise nougat benim için yetersiz yolun sonunda note 7 yada mi Max 3 gözüküyor
Siz bilirsiniz hocam. Mi Max 3 çok hoş pie güncellemesine kavuştu bile ve skorpi hocam da kullanıyor. Max serisinden sasmayin derim.

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3