- Adım
- Toprak
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 0
Merhaba hocalarım ben de şuan eu global beta rom kurulu birkaç sorundan dolayı greeshan veya MIUI global beta Roma geçiş yapmak istiyorum fakat twrp wipe işleminden sonra install yapip cihazı açmaya çalıştığında mi ekranında kalıyor ve acilmiyor. ( Yükleme işareti dahi çıkmıyor) Elimde bilgisayar yok mı flash tool kullanamam . Başka bir seçeneğim var mıdır ? Şimdiden cevaplariniz için teşekkürler
Hocam daha iki gün önce aynı sıkıntıyı yaşadım. Greeshanda idim ve yeni stabili direkt olarak yüklemek istedim (her zaman yaptığım şey, sıfırlamadan sorunsuz olurdu) ancak bu sefer olmadı. Hatta mi room vs. de denedim yine olmadı. Aha dedim cihazı brick ettik En son global beta fastboot romu indirip mi flashden kurdum. Sonra dayanamadım yine mi room kurmak istedim yine olmadı ve mi ekranında takıldı kaldı. Tekrar global betaya döndüm fastboottan. Rootlayıp içini de tertemiz edince sd maid ve titanium ile baktım güzel oldu hala duruyorum Bir süre daha global betada takılıp başka romlara dönerim ben de.
Ve işin tuhaf tarafı tecrübesiz olmamama rağmen lazy flasher veya magisk flashlamak aklıma gelmedi her zaman otomatik root yaptığı için kurduğum romlar Demek ki olabiliyor böyle şeyler.
Bu yazım da burada kalsın ki ihtiyacı olan olur ise buradan baksınlar ve yalnız olmadıklarını anlasınlar