Ota da sorun olmaması lazım hocam,ücretli değil ota dan kurulumu kendi yapıyor.Üstüne kuracağınız için direk te kurabilirsiniz,dalvik art cache ve cache yapıp da yükleyebilirsiniz.Hocam otadan güncelleme yaparken sürekli bu hatayı veriyor ota desteği greeshandaki gibi ücretlimi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birde direk indirip twrp den kurarken sadece datayımı temizliyorduk yoksa temizlenecek başka bölüm varmı şimdiye kadar hep temiz kurulum yaptım ama full wipe programların gitmemesi için nasıl bil yol izlemem lazım
Teşekkür ederim hocam kablosuz bağlatıdan indiremedim nedense mobilden indirdim bende sorunsuz kurduOta da sorun olmaması lazım hocam,ücretli değil ota dan kurulumu kendi yapıyor.Üstüne kuracağınız için direk te kurabilirsiniz,dalvik art cache ve cache yapıp da yükleyebilirsiniz.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim.Hayırlı olsun hocamTeşekkür ederim hocam kablosuz bağlatıdan indiremedim nedense mobilden indirdim bende sorunsuz kurdu
Mirom naptiniz ? Euda mi geziyorsunuz şimdiHocam bende EU'yu artık sabitlenmiş konulara eklense? Eski MİUİ9 lu EPİC rom bile var