Aynen hocam ayarlar durduruldu hatası veriyor modül kullanıncaGreeshan hatalardan dolayı kaldırmış yüzverisi ni hocam.
Sanırım o sebebden biraz geç yayınladı romu.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son sürüm nasıl hocamÇoktandır stabil hocam. Hatta çok çok hızlı, pubg de mesela FPS kernelsiz ve ekstra çaba harcamadan baya yükseldi. Telefonun pil süresi iyileşti. 9a geçmesi aslında çokta bir şey ifade etmiyor ama gönül işte bekliyor.
Hocam biz sizi mi mix 4 ile taçlandırsak diyorum.Hocam elinize emeğinize sağlık, Max2 için tek muhteşem rom olmasına rağmen, sanırım artık herkes sıkıldı ve başka romlar denemek istiyor.. Max3 için ben bile EU Beta muhteşem olmasına rağmen, arayış içindeyim... Öbür taraftan da One plus 7 pro alıp da, bu tür maceralara bir son veresim de var içimde
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Teşekkür ederim hocamHocam elinize emeğinize sağlık, Max2 için tek muhteşem rom olmasına rağmen, sanırım artık herkes sıkıldı ve başka romlar denemek istiyor.. Max3 için ben bile EU Beta muhteşem olmasına rağmen, arayış içindeyim... Öbür taraftan da One plus 7 pro alıp da, bu tür maceralara bir son veresim de var içimde
ben sıkılmadım hocamHocam elinize emeğinize sağlık, Max2 için tek muhteşem rom olmasına rağmen, sanırım artık herkes sıkıldı ve başka romlar denemek istiyor.. Max3 için ben bile EU Beta muhteşem olmasına rağmen, arayış içindeyim... Öbür taraftan da One plus 7 pro alıp da, bu tür maceralara bir son veresim de var içimde