- Adım
- Nazmi
- Cihazım
- R N 8 Pro
- Konular
- 3
Elinize sağlık hocam iyi çalışmalar
Hocam evet cahil olsaydım denerdim. HardRock'un yaptığı çirkeflerden sonra hardrock romlarına soğudum. Rom tatili yordu beni. Şimdilik güncel greeshan kullanacağım. İlerde belki.Seçenek çok karar sizin ama sanırım siz hepsini de denerseniz
Rica ederim
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah ben öyle birşey zikretmedim,ama herkes bir şekilde deniyor romları,Hard rock un romları değil bunlar.Ayrıca bu aralar tartışma vari sözler çok kullanıyoruz,lütfen biraz daha sakin ve dikkatli olalım.Hocam evet cahil olsaydım denerdim. HardRock'un yaptığı çirkeflerden sonra hardrock romlarına soğudum. Rom tatili yordu beni. Şimdilik güncel greeshan kullanacağım. İlerde belki.
Tamamdır. Yok hocam kendime cahil diyorum yanlış anlamışsınız. Dikkat ederim teşekkür ederim. Zaten bu yazıları dışarda mutluyken yazıyoruz ama yazıda emoji falan olmayınca sinirli gibi gelmiş olabilirEstağfurullah ben öyle birşey zikretmedim,ama herkes bir şekilde deniyor romları,Hard rock un romları değil bunlar.Ayrıca bu aralar tartışma vari sözler çok kullanıyoruz,lütfen biraz daha sakin ve dikkatli olalım.
kendi fontunu mu kullanıyorsunuz hocam?Son sürümde işaretlediğim yerlerde yazı hatası var
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kendi fontu hocamkendi fontunu mu kullanıyorsunuz hocam?
ben farklı font kullanıyorum ve sorun gözükmüyor bende