Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.4.18

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Hava anladım hocam. Isınma sorunu var mı Peki. Bende ki sürüm çok ısınıyor çünkü.
Yok hocam . Hiç bir problem yok. Ne ısınma. Ne kasma .ne donma. .klasik MIUI . Siz hangi romdasnz anlamadım ?

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Yok hocam . Hiç bir problem yok. Ne ısınma. Ne kasma .ne donma. .klasik MIUI . Siz hangi romdasnz anlamadım ?
Global stabil indirdim hocam bende. Ama çok ama çok ısınıyor. Şimdi global beta gecicegim inşallah.

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Global stabil indirdim hocam bende. Ama çok ama çok ısınıyor. Şimdi global beta gecicegim inşallah.
Hocam . Kendi şahsi fikrim betalar size göre değil..her hafta gelen güncellemeler ile bataryada düşüşler zkullanima bağlı hatalar alabilirsiniz (beta deneme sürümü yani. ). Siz bende MIUI tabanli bir rom arıyorsanız eğer eu stabil tavsiye ederim

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Hocam . Kendi şahsi fikrim betalar size göre değil..her hafta gelen güncellemeler ile bataryada düşüşler zkullanima bağlı hatalar alabilirsiniz (beta deneme sürümü yani. ). Siz bence MIUI tabanli bir rom arıyorsanız eğer eu stabil tavsiye ederim
Dedikleriniz de haklısınız hocam ama rom yükleme vb yapmayınca da aklımdan çıkmıyor bir türlü bu işler. Canım sıkılıyor

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dedikleriniz de haklısınız hocam ama rom yükleme vb yapmayınca da aklımdan çıkmıyor bir türlü bu işler. Canım sıkılıyor
Sizi Max 2 ile ilgili tüm romlarda görüyorum....Allah aşkına bir rom da karar kılın ve orada kalın artık!!!!

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Ben bu telefonu aldın tüm romları denedim greashan hariç hiç bir roma geçmedim greashan varken diğerlerine gerek yok bence sadece google kameranın 6. 1 sürümünü kurmak için denedim pie romları da eğer pie güncelemesi alırsa mi max 2 ve greashan onun üzerinden devam ederse asla başka roma geçmem

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Sizi Max 2 ile ilgili tüm romlarda görüyorum....Allah aşkına bir rom da karar kılın ve orada kalın artık!!!!

Hocam aman sinirlenmeyin. Genciz biz kanımız kaynıyor. Mazur görünüz lütfen. Bazı arkadaşlarımız zevkine rom değiştiriyor. :). Ama bende bootleggersde karar kıldım. Greeshan yedeğim var da geri yükleyip güncellemeye üşeniyorum açıkçası :D :D :D biliyorum max 3tesiniz. Ama hala max 2 ile bağlantınız varsa bu sürüm hakkında yorum yapabilirmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en iyilerinden birisi bootleggers. Pişman olmazsanız. Size göre bir rom. Resmen genç max 2 kullanıcıları ben sizi çağırıyorum diyor rom.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27

Görmeniz normal hocam cihazım Max 2 ve baktığım romlar Max 2 için. Ben, Biz bakalım diye yazılmış o konular. Kanım kaynıyor duramıyorum Hep rom değiştiriyorum ne yapalım.angel~~

Hocam aman sinirlenmeyin. Genciz biz kanımız kaynıyor. Mazur görünüz lütfen. Bazı arkadaşlarımız zevkine rom değiştiriyor. :). Ama bende bootleggersde karar kıldım. Greeshan yedeğim var da geri yükleyip güncellemeye üşeniyorum açıkçası :D :D :D biliyorum max 3tesiniz. Ama hala max 2 ile bağlantınız varsa bu sürüm hakkında yorum yapabilirmisiniz?

Hocam en iyilerinden birisi bootleggers. Pişman olmazsanız. Size göre bir rom. Resmen genç max 2 kullanıcıları ben sizi çağırıyorum diyor rom.
Ona da bakarız hocam. Daha hiç denemedim doğrusu dediğiniz kada iyiyse bu akşam geçerim.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Sayın cohci52 hocam tekrardan emeğinize sağlık son sürüm ile beraber pil performansı baya artmış.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın cohci52 hocam tekrardan emeğinize sağlık son sürüm ile beraber pil performansı baya artmış.
Hocam boşverin Greeshanı, EU Beta yükleyin, kafanız rahat olsun desem mi acaba, bilemedim ki?8=)haha--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt