- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- Poco x3
- Meslek
- Adliye personeli
- Konular
- 7
Yanında Haydar olarak tasirsin hocam işteHocam 10000 mAh da meaşallah. Bu kalınlık ne? Tuğla bu tuğla.
Yanında Haydar olarak tasirsin hocam işteHocam 10000 mAh da meaşallah. Bu kalınlık ne? Tuğla bu tuğla.
Hocam Facebook grubundada az buldular. Note 6 pro bu süreleri alıyor yazanlar var.Yanında Haydar olarak tasirsin hocam işte
Hocam bence satın .gerçekten çok kotu bir süre.ben sizin yerinizde olsam yarın ilk isim satıp başka bir telefon almak olurdu.Hocam Facebook grubundada az buldular. Note 6 pro bu süreleri alıyor yazanlar var.
Ailem var ve satmak o kadar kolay değil. Alıcı bulamam.Hocam bence satın .gerçekten çok kotu bir süre.ben sizin yerinizde olsam yarın ilk isim satıp başka bir telefon almak olurdu.
Letgoda 1200 1300 rahat satarsin hocamAilem var ve satmak o kadar kolay değil. Alıcı bulamam.
Bide telefon 7 aylık. Eskidi desem de olmayacakHocam bence satın .gerçekten çok kotu bir süre.ben sizin yerinizde olsam yarın ilk isim satıp başka bir telefon almak olurdu.
Hocam satsam bile hangi telefonu alayım?Letgoda 1200 1300 rahat satarsin hocam
Birde 1200 1300e satmam imkansız. Çünkü fişte 1400 yazıyor. Sahi 1 tane yedek tempred glass ve 3 tane temiz kılıfım var. Ama pil değişimi olmalı mı 7 aylık telefonBide telefon 7 aylık. Eskidi desem de olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam satsam bile hangi telefonu alayım?
Greeshan Beta 9.3.28Hangi romdasınız şu an?
BootleggersROM u veya Arrow rom'u denermisiniz.Son sürümleri.Greeshan Beta 9.3.28