- Adım
- Eren
- Cihazım
- Oneplus 10 pro
- Konular
- 11
Selamlar beyler. 8.12.20 surumundeyim. Bazen cihaz cok agirlasiyor. Son surume geceyim mi? Cok fark olur mu?
Bende 8.11.15 deyim hocam en iyi sürüm.bu galiba her yöndenbende 9.1.24 kuruluydu pek beğenmedim sonra 8.11.15 i yükledim şuan memnunum. Bende bekliyorum yorumları bakalım.
İmkansızı basarmissiniz hocam helal olsun vallaEvet arkadaşlar iki ss arasındaki saat farkı belki batarya açısından yardımcı olur merak edenlere bence olmuş bu sürüm,aradaki zaman zarfı sürekli aktif olarak kullanıldı cihaz.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şöyle ekran sürelerini almamıza bir yardımcı olsanız çocuğum olmuş kadar mutlu olacağım.vallaBendeki durum bu ama sizdeki durum çok daha muhteşem olur bence hocam
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Bana da kimse öğretmedi ki, kendim öğrendim, Sizde de o yetenek var diye düşünüyorum, çözeceksiniz en sonunda ama bir yerde durduğunuz yokkiBende 8.11.15 deyim hocam en iyi sürüm.bu galiba her yönden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İmkansızı basarmissiniz hocam helal olsun valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şöyle ekran sürelerini almamıza bir yardımcı olsanız çocuğum olmuş kadar mutlu olacağım.valla
Umarım kizmazsiniz bana
Güncelleme hayırlı olsun Max2 kullanıcılarına Üstadım..Rica ederim hocam, sağolun
Valla bende onlar adına çok sevindim hocam, rom rom geziyorlardı valla can sıkıntısındanGüncelleme hayırlı olsun Max2 kullanıcılarına Üstadım..
Teşekkürler hocam, sağolunGüncelleme hayırlı olsun Max2 kullanıcılarına Üstadım..
Eyvallah hocam,valla dediğiniz gibiydi 2 hafta geçmedi bir türlüValla bende onlar adına çok sevindim hocam, rom rom geziyorlardı valla can sıkıntısından
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Rica ederim sizde sağolun..Teşekkürler hocam, sağolun
Hocam bu yazılımsal bir hata gibi bence. Aktif kullanımla şarjın 45 dakikada aynı kalması imkansız değil mi?Evet arkadaşlar iki ss arasındaki saat farkı belki batarya açısından yardımcı olur merak edenlere bence olmuş bu sürüm,aradaki zaman zarfı sürekli aktif olarak kullanıldı cihaz.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir