Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Yine denedim olmadı hocam tam yükleme ekranı açılıyor sonra kendi kendine reboot ediyor anlamadım gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam md5 kontrolünü bilmiyorum malesef bana anlatırsınız rica etsem?

Biraz araştırdım hocam... Pc başına geçince Bi bakıcam artık. Öneriniz için sağolun.

Peki hocam sadece v1 yüklerken mi böyle yoksa rom yükleme yaparken de böyle mi ayrıca Twrp sürümünüz nedir?

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
Peki hocam sadece v1 yüklerken mi böyle yoksa rom yükleme yaparken de böyle mi ayrıca Twrp sürümünüz nedir?
Twrp 3.2.3-0 hocam şimdiye kadar rom yüklemede Bi sorun yaşamadım v1 i yüklerken böyle bir sorun oldu. Ama aRiSe hocamın dediği gibi dosya eksik inmiş olabilir olduğum yerde İnternet sıkıntılı biraz, şimdilik telefonda bir sorun teşkil etmediği için sabredip eve gidince üzerinde duracağım olmadı 9.1.24 ü tekrar kurup v1 i üzerine kurmayı denerim yine olmadı tekrar size danışırım desteğiniz için sağolun

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Twrp 3.2.3-0 hocam şimdiye kadar rom yüklemede Bi sorun yaşamadım v1 i yüklerken böyle bir sorun oldu. Ama aRiSe hocamın dediği gibi dosya eksik inmiş olabilir olduğum yerde İnternet sıkıntılı biraz, şimdilik telefonda bir sorun teşkil etmediği için sabredip eve gidince üzerinde duracağım olmadı 9.1.24 ü tekrar kurup v1 i üzerine kurmayı denerim yine olmadı tekrar size danışırım desteğiniz için sağolun

Tamamdır hocam tekrar indirip deneyin umarım sıkıntı download dandır iyi geceler...

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
Hocam verileri tekrar indirdim. Romumda da sıkıntılar baş göstermeye başladı üst panelde Bildirimlerim görünürdü kendi kendine görünmez oldu WhatsApp tan mesaj geldiğinde siyah renkte bildirim geliyor okumak zor oluyor, şarj göstergesi ile mobil veri arasında bildirim veya açık olan bir programı gösteriyor (klavye uygulaması gibi) . Şimdi ben dataya dokunmadan sadece sistemi vipe'lasam sonra tekrar romu kurup v1 de fleşlesem olurmu?

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Hocam verileri tekrar indirdim. Romumda da sıkıntılar baş göstermeye başladı üst panelde Bildirimlerim görünürdü kendi kendine görünmez oldu WhatsApp tan mesaj geldiğinde siyah renkte bildirim geliyor okumak zor oluyor, şarj göstergesi ile mobil veri arasında bildirim veya açık olan bir programı gösteriyor (klavye uygulaması gibi) . Şimdi ben dataya dokunmadan sadece sistemi vipe'lasam sonra tekrar romu kurup v1 de fleşlesem olurmu?

dostum sorunları şu şekilde yazarsan hepsine yardımcı olmaya çalışıtırm;

1-
2-
3-

postlarını okudum ama hiçbir şey anlamadım.

artı olarak kullandığın tema, rom kurulum şekli, yedekleri geri yükleme(nasıl yükledin ya da nasıl yedek aldın) gibi bilgileri de paylaşırsan sevinirim.

düzenleme: rom yüklerken herhangi bir hata veriyor mu? verdiği hata kodları nedir

Son düzenleme:

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3

Bildirim ayarlarından icon aragment i default yapınca bildirim meselesi düzeldi ama WhatsApp sorununu bir türlü bulamadım
dostum sorunları şu şekilde yazarsan hepsine yardımcı olmaya çalışıtırm;

1-
2-
3-

postlarını okudum ama hiçbir şey anlamadım.

artı olarak kullandığın tema, rom kurulum şekli, yedekleri geri yükleme(nasıl yükledin ya da nasıl yedek aldın) gibi bilgileri de paylaşırsan sevinirim.

düzenleme: rom yüklerken herhangi bir hata veriyor mu? verdiği hata kodları nedir
Peki hocam,
1)ana sorunum greeshan 9.1.24 ün üzerine son güncellemeyi fleşlediğimde yükleme ekranı açılıyor 1 - 2 sn sonra telefon kendi kendine reboot ediyor.
2)kullandığım özel bir tema yok rom kurulduğunda gelen temayı kullanıyorum.
3)son olarak dediğim gibi sadece sistemi silip 9.1.24 ü tekrar kurup üzerine v1 i kursam olurmu?

Bildirim ayarlarından icon aragment i default yapınca bildirim meselesi düzeldi ama WhatsApp sorununu bir türlü bulamadım

Peki hocam,
1)ana sorunum greeshan 9.1.24 ün üzerine son güncellemeyi fleşlediğimde yükleme ekranı açılıyor 1 - 2 sn sonra telefon kendi kendine reboot ediyor.
3)son olarak dediğim gibi sadece sistemi silip 9.1.24 ü tekrar kurup üzerine v1 i kursam olurmu?
Üçüncü şıkkı denedim ve sorunsuz çalıştı çok şükür. Yardımlarınız, ilginiz ve alakanız için sağolun

Son düzenleme:

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90

Peki hocam,

Üçüncü şıkkı denedim ve sorunsuz çalıştı çok şükür. Yardımlarınız, ilginiz ve alakanız için sağolun

Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt