Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recnut91

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Bunlar cihaz boş durumda olurkenki kullanımlar değilmi hocalarım?
Haritaci41 hocam sizde de yüksek seviyelerde çalışıyor cihaz boş durumdayken
Benim merak ettiğim boşta böyle çalışıyorsa batarya performansını etkiler. Onun için kıyas yapmaya çalışıyorum. 8 çekirdeğin 8ide çalışıyor boştayken. Bide yüksek seviyelerde...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Sizinki yine iyi durumda hocam haritacı hocamın değerler yükseklerde dolaşıyor
Yüksek derken orasını anlamadım hocam ben ya :D yani kötü anlamda mi iyi mi çözemedim :D
Evet cihaz boşta ss aldım ama hiç bir arka planı vs kapatmadim bir şey ekstradan

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Yüksek derken orasını anlamadım hocam ben ya :D yani kötü anlamda mi iyi mi çözemedim :D
Evet cihaz boşta ss aldım ama hiç bir arka planı vs kapatmadim bir şey ekstradan
Hocam kötü manada demiştim ama uygulamaları kapatmamissiniz o zaman normal değerler hocam
Kusura bakmayın boş yere telaşlandırdım.sizi:$

ultraslan_06_14

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Merhabalar. Bende greshaan 9.1. 24 kullanıyorum. Daha önceki sürümlerinde akıllı bilekliğimi bluetooth ile görürken şimdi göremiyorum. Sonu 15 li bi rom vardı herkesin beğendiği ve şarj süresi iyi olan. Onu paylaşabilirmisiniz size zahmet olmazsa. Birde kilit miu 10 da kilit ekranda sol üst köşede geşen bildirimlerin ikonu çıkmıyormu yoksa bende mi sıkıntı var anlamadım

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Merhabalar. Bende greshaan 9.1. 24 kullanıyorum. Daha önceki sürümlerinde akıllı bilekliğimi bluetooth ile görürken şimdi göremiyorum. Sonu 15 li bi rom vardı herkesin beğendiği ve şarj süresi iyi olan. Onu paylaşabilirmisiniz size zahmet olmazsa. Birde kilit miu 10 da kilit ekranda sol üst köşede geşen bildirimlerin ikonu çıkmıyormu yoksa bende mi sıkıntı var anlamadım
Merhabalar,konu başlığında (geçmiş sürümler)adı altında önceki linkler var.Oradan indirebilirsiniz istediğiniz sürümü,kilit ekranı bildirimleri içinde ayarlar,bildirimler, uygulama bildirimleri bölümünden bildirim almak istediğiniz uygulamayı ayarlayabilirsiniz.

Son düzenleme:

ultraslan_06_14

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Merhabalar,konu başlığında (geçmiş sürümler)adı altında önceki linkler var.Oradan indirebilirsiniz istediğiniz sürümü,kilit ekranı bildirimleri içinde ayarlar,bildirimler, uygulama bildirimleri bölümünden bildirim almak istediğiniz uygulamayı ayarlayabilirsiniz.

Yardım için teşekkürler. Söylediğiniz ayarları zaten yapmıştım fakat göstermiyor ikonları yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt