Skorpi merhaba hocam, kurulumu tamamladım fakat ekran kenarları yumuşatılmış gibi. yardımcı olur musunuz herhangi bir ayarı var mıdır?
Ayarlar-Ekran- Round corners deaktif ederseniz kenarlar eski haline dönecektir.
Hocam cihaz bu hali ile en iyi performansı veriyor bence ,extra rootlu uygulama yüklerseniz daha da azalacaktır performansı,bence sadece size gerekli olanları kurunHocalarım romu çok beğendim telefon hızlandı güneş ışığında görünür hale geldi. Ama ben rootla tam iyi olsun acaba bana biri adım adım anlatsa yada teamviewerla yapabilir mi? Cihazı bricklemek istemiyorum üstelik Trabzonlu Hocama çok teşekkür ederim romu bana kurduğu için.
Bilemem hocam siz yapmış ve ölçmüşseniz doğrudur. İstediğim uygulamalar root istiyor hocam.Hocam cihaz bu hali ile en iyi performansı veriyor bence ,extra rootlu uygulama yüklerseniz daha da azalacaktır performansı,bence sadece size gerekli olanları kurun
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam,ben sizi magisk'ten yükleme yapıcaksınız sandım,sadece bunun içinse zaten magisk kurulu geliyor rom ile izin verebilirsiniz uygulamalaraBilemem hocam siz yapmış ve ölçmüşseniz doğrudur. İstediğim uygulamalar root istiyor hocam.
Estağfurullah hocam,ben sizi magisk'ten yükleme yapıcaksınız sandım,sadece bunun içinse zaten magisk kurulu geliyor rom ile izin verebilirsiniz uygulamalara
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellemeyi dirty flash yaparak yeni versiyonu kurabilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam haklısınız nasıl vereceğim izini? Birde greeshan güncellendikçe nasıl manuel güncelleyebilirim?