Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
Hocam yedek uçmuş sizde siz en iyisi 4 wipe yapıp sıfırdan son sürümü kurun temiz temiz kullanın bence.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öyle görünüyor hocam :) sağlık olsun

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Okuyorum ve takip ediyorum...
Biri yeni güncellemeyi yükleyip, çok iyi diyorsa, onun için iyidir, bir başkası için olmayabilir....birisi eski sürümlerde sorun yaşamadığı için, eski sürümlerde kalmak isteyebilir...eski sürümde olup da, yeni sürüm iyimi diye sormak, çok affedersiniz, bana göre saçma....herkesin kriterleri farklı...en iyisi yeni güncellemeyi, kendinizin yükleyip, değerlendirmesidir....bunu için de yöntem çok basit....A sürümdesiniz....yeni, sürümü denemek istiyorsunuz...TWRP ye girip, full Backıp alın...sonra wipe/Advanced den Dalvik/ArRT cache, cache ve sistemi silip, yeni romu fleşleyin...2-3 saat içinde zaten rom kendini gösterir...performanısını beğenmediniz, backupınıza geri dönün...İşlem 5 dakka...herkese iyi forumlar

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Bootloader kilidini açıp gerekenleri yapayım, bu gece yedekleme yapıp geçmeyi düşünüyorum bir sorun olmazsa. FaceID çalışmıyor diyen arkadaşlar olmuş son sürümde. Bunun dışında bariz bi bug yok sanırım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı hatırlatmak istediğiniz ?

Son olarak, rom kendinden rootlu değil dimi ? Sonradan bir de root işlemini ayrı mı yapıyorum ?
face id .15 sürümünde çalışıyor hocam
isterseniz onu yükleyebilirsiniz face id li istiyorum derseniz

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Biri yeni güncellemeyi yükleyip, çok iyi diyorsa, onun için iyidir, bir başkası için olmayabilir....birisi eski sürümlerde sorun yaşamadığı için, eski sürümlerde kalmak isteyebilir...eski sürümde olup da, yeni sürüm iyimi diye sormak, çok affedersiniz, bana göre saçma....herkesin kriterleri farklı...en iyisi yeni güncellemeyi, kendinizin yükleyip, değerlendirmesidir....bunu için de yöntem çok basit....A sürümdesiniz....yeni, sürümü denemek istiyorsunuz...TWRP ye girip, full Backıp alın...sonra wipe/Advanced den Dalvik/ArRT cache, cache ve sistemi silip, yeni romu fleşleyin...2-3 saat içinde zaten rom kendini gösterir...performanısını beğenmediniz, backupınıza geri dönün...İşlem 5 dakka...herkese iyi forumlar

Nokta.

recnut91

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4

Hocam full backupa döndüğümüzde masaüstü düzeni de dahil herşey geliyormuydu?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam full backupa döndüğümüzde masaüstü düzeni de dahil herşey geliyormuydu?

Evet

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

HTrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Bilg. Programcısı
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, bu romlarda MiCloud sistemi çalışıyor mu acaba ? Senkronize ayarlarım ve Wifi şifrelerim mevcut. Geri yükleniyor mu kurulum sonrası ? Teşekkürler.

Saydo27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi max 2
Konular
8
Merhaba arkadaşlar, bu romlarda MiCloud sistemi çalışıyor mu acaba ? Senkronize ayarlarım ve Wifi şifrelerim mevcut. Geri yükleniyor mu kurulum sonrası ? Teşekkürler.
Ben bu gece denedim greeshan roma geçtim kurulumu tamamladım sıkıntısız tüm veriler geldi ama unutmayın skorpi hocamın da kurulum da belirttiği gibi romu yüklemeden önce oturumunuzu kapatın mi cloud tan bu güzel rom da emeği geçen herkese teşekkürler on numara olmuş ilk izlenimlerim böyle

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Ben bu gece denedim greeshan roma geçtim kurulumu tamamladım sıkıntısız tüm veriler geldi ama unutmayın skorpi hocamın da kurulum da belirttiği gibi romu yüklemeden önce oturumunuzu kapatın mi cloud tan bu güzel rom da emeği geçen herkese teşekkürler on numara olmuş ilk izlenimlerim böyle

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt