Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Bu konuyu takip ederseniz geliştirici greeshan verdiği sürece(şu an her hafta veriyor) her hafta güncelleme linki veriliyor.
Arkadaşlar selam. Bi süredir Mi Max 2 kullanıyorum ve MIUI 10 güncellemesini alamayınca elle yüklemek istedim. Root'lu cihaz kullanmaya alışığım daha önceki telefonlarımdan. Bu rom baya popüler anladığım kadarıyla, eğer bunu yüklersem global betanın haftalık güncellemelerini almaya devam ediyor muyum acaba ?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HTrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Bilg. Programcısı
Konular
1
Teşekkür ederim, OTA ile güncelleyemiyoruz sanırım. Peki konudan verilen güncellemeleri TWRP ile mi yüklüyoruz kurulum sonrası. Yani telefonu düzenli hale getirdiğimde sıfırlanıyor mı her haftaki güncellemelerde ?
Xiaomi cihazımda ilk defa rom kurulumu yapacağım için soruyorum, kusura bakmayın lütfen.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
KONUYA BAKTIM LAKİN TWRP DEN ROM YÜKLEME SAFHASINDA SİSTEM DOSYALRI HARİÇ HERŞEYİ SİLİN DİYOR LAKİN MODEM KLASÖRÜ MESELA SİLİNSE IMEİ DE SİLNMEZ Mİ
Silinecek olan burada işaretli olanlar

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Teşekkür ederim, OTA ile güncelleyemiyoruz sanırım. Peki konudan verilen güncellemeleri TWRP ile mi yüklüyoruz kurulum sonrası. Yani telefonu düzenli hale getirdiğimde sıfırlanıyor mı her haftaki güncellemelerde ?
Xiaomi cihazımda ilk defa rom kurulumu yapacağım için soruyorum, kusura bakmayın lütfen.
Rica ederim,dirty Flash dediğimiz kurulumu yaparsanız hiçbir şey silinip değişmeden yeni romu kurabilirsiniz. Twrp den wipe-advanced wipe'a girip dalvik art cache ve cache yaptıktan sonra direk romu install yapıyorsunuz.

HTrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Bilg. Programcısı
Konular
1
Bootloader kilidini açıp gerekenleri yapayım, bu gece yedekleme yapıp geçmeyi düşünüyorum bir sorun olmazsa. FaceID çalışmıyor diyen arkadaşlar olmuş son sürümde. Bunun dışında bariz bi bug yok sanırım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı hatırlatmak istediğiniz ?

Son olarak, rom kendinden rootlu değil dimi ? Sonradan bir de root işlemini ayrı mı yapıyorum ?

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Temalarda ufak bir bug var yukarıda bir yerde Çirkin kral hocam çözümünü sunmuştu. Onun dışında mükemmel bir rom Skorpi üstadımız ısrarla bu romu tavsiye ediyor ve cidden çok haklı. Her açıdan çok memnun kalırsınız.
Bootloader kilidini açıp gerekenleri yapayım, bu gece yedekleme yapıp geçmeyi düşünüyorum bir sorun olmazsa. FaceID çalışmıyor diyen arkadaşlar olmuş son sürümde. Bunun dışında bariz bi bug yok sanırım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı hatırlatmak istediğiniz ?

Saydo27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi max 2
Konular
8
arkadaşlar twrp recovery kurdum lakin telefon döngüye girdi mi yazısında kalıyor yardım lazım acil ne yapmalıyım

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
arkadaşlar twrp recovery kurdum lakin telefon döngüye girdi mi yazısında kalıyor yardım lazım acil ne yapmalıyım
aynısı bendede olmuştu Skorpi hocamın bi tavsiyesidir. lazyflasher indirip twrp den yükleyiniz bende düzelmişti inşallah sizdede düzelir

Saydo27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi max 2
Konular
8
lazy flasher mi yüklemeliyim elinde olan varsa paylaşabilir mi

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
lazy flasher mi yüklemeliyim elinde olan varsa paylaşabilir mi
arama butonuna twrp sorunu yazın gelen konu başlıklarında sıkıntının adresini ve çözümünü bulacaksınız hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt