Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21
Ben artık aranızda değilim ama buyurun tabiki... Sizden revo konusunda değerlendirme rica edebilir miyim, Pro nun kopyası deniyor, gerçekten de öyle mi ve Greeshan a dönüş sebebinizi de merak ettim
Biliyorum hocam Max 3 ile kaybetmisiz sizi birebir kopyası diyemem sadece pronun modullerinden kullandıkları şeyler var kendileri de söylüyorlar bunu. performans olarak proyu aratmıyor ve ücretsiz olarak aylık guncelleniyor link arama derdi yok. Memnunum. Çeviri yapılmamış yeri yok. Keşke şu da olsaydı dedirtmiyor. Greeshana dönme sebebim de hocam aslında zorunluluk. Band 3 miuiyi son sürüme güncelle ki arayanı göstereyim dedi, revo henüz güncelleme yayinlamamis bu sebeple de revodan sonraki en mantıklı bulduğum roma döndüm. Bir ay kadar bunu kullanır sonraki yükseltmeyi revoyla yaparım diye düşünüyorum. Bu arada hocam aosp çalışmaları da var onu da bekliyorum. Max 3 için de yapacaklardır Max 2 ile beraber. Bir şans verin derim nacizane.
Selamlar aslında redmi note4x kullanıyorum ama bizim greeshan sayfasi pek canlı değil o yüzden kusuruma bakmayın şimdiden.
Normal global room'a dönmek niyetindeyim. Greeshan ilk baslarda iyiydi hoştu ama sonradan telefon kasmaya, takılmaya başladı. Ve kulaklik (sony marka iyi sayilabilecek bir kulakligim var) performansi çok kötüleşti. Magisk ses modlarini denedim ama yine eski orjinal roomdaki ses kalitesini alamadim.
Velhasıl, orjinal global stable yada beta rooma dönmek icin illa ki mi flash mi kullanmam lazim? Yoksa twrp ile kurabilir miyim?
Selamlar aslında redmi note4x kullanıyorum ama bizim greeshan sayfasi pek canlı değil o yüzden kusuruma bakmayın şimdiden.
Normal global room'a dönmek niyetindeyim. Greeshan ilk baslarda iyiydi hoştu ama sonradan telefon kasmaya, takılmaya başladı. Ve kulaklik (sony marka iyi sayilabilecek bir kulakligim var) performansi çok kötüleşti. Magisk ses modlarini denedim ama yine eski orjinal roomdaki ses kalitesini alamadim.
Velhasıl, orjinal global stable yada beta rooma dönmek icin illa ki mi flash mi kullanmam lazim? Yoksa twrp ile kurabilir miyim?
Hocam bazen miui server lar da bu sorun oluyor,başta rom la alakalıdır diye düşündüm ama alakası yokmuş serverlar la alakalı bir müddet sonra düzeliyor bildiğim.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi