Ekran 6.9 dan büyük olsun, hangi xiaomi olursa olsun, fark etmez, bakarımMax serisi varken başka hiçbir modele bakmam, nokta. Ne kadar büyük o kadar güzel. İşyerinde max 2'den film bile izliyorum. Büyük ekran, yüksek ses, pörfecto
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi nin kendi müzik çalarınıHangi müzik çaları kullanıyorsunuz acaba?
Bende öyle diyordum... Atalarımız ne demişler... Büyük lokma ye.... devamını unuttum sanırımGeçersem max 4 e geçerim ne öyle 3 filan
Teşekkürler hocam, bugüne kadar yüklediğim hiç bir uygulamayı dondurmadım, o nedenle hiç dikkatimi çekmemiş... İyi ki varsınızResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni sürüm bekleme süresi yönünden baya iyi olmuş helal valla Xiaomi ye başarmış bu sefer![]()
Görelim o tahmini resimi bizde
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Kalmamı istemiyormusunuz hocam Max serisindeinşallah
Teşekkürler hocam, bugüne kadar yüklediğim hiç bir uygulamayı dondurmadım, o nedenle hiç dikkatimi çekmemiş... İyi ki varsınız
daha iyisine gecme imkaniniz varsaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kalmamı istemiyormusunuz hocam Max serisinde
Hocam sizin kadar işleri detaylı yapamadığımız dan bizde bu şekilde batarya performansı artırmaya çalışıyoruz
Hani sizde biraz tüyo verseniz bizde kullanmasak diyorum
Teşekkürler , delikli ekran bizi bozarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kalmamı istemiyormusunuz hocam Max serisinde
Hocam sizin kadar işleri detaylı yapamadığımız dan bizde bu şekilde batarya performansı artırmaya çalışıyoruz
Hani sizde biraz tüyo verseniz bizde kullanmasak diyorum
Farklılık güzeldir hocam aynı Max 3 gibiTeşekkürler , delikli ekran bizi bozar